Ryzen 5 2600x + Sapphire RX 580 Pulse 8 GB FPS Sorunu

barbarossa324

Decapat
Herkese merhaba. Bir hafta önce bir sistem topladım. Sistemim şu şekilde :

Anakart: Gigabyte B450M Gaming
İşlemci: Ryzen 5 2600x
Ram: Corsair 3000 MHz 8GB
Ekran Kartı: Sapphire RX 580 Pulse 8GB
SSD: 480GB James Donkey

Ben bu sistemde GTA V oynarken fps 60'a sabitleniyor. 52'ye kadar düştü nadiren fakat izlediğim tüm videolarda GTA V 70-80 arası FPS veriyor. Bunun sebebi nedir?

Anakartın ışığı varmış. Var mı cidden? Heyecanlandım. BIOS nasıl? Neyse konu dışına çıkmayalım. RAM alabilirsin bence şu an fiyatlar iyi. 16 GB uzun yıllar yeter.
Evet ışığı var ama benim kasada 4 fan var onların ışığı bastırıyor pek belli olmuyor. Bios u bugün güncelledim. “App Center” diye bir uygulaması var anakartın, USB ile falan uğraşmıyorsun.

Evet ışığı var ama benim kasada 4 fan var onların ışığı bastırıyor pek belli olmuyor. Bios u bugün güncelledim. “App Center” diye bir uygulaması var anakartın, USB ile falan uğraşmıyorsun.

İyice heyecanlandım. Bari işlemci için hızlanayım daha hızlı satın alırım.

Bu arada RAM alırsan şimdi fark ettim çok fark yapıyor. Hem droplar önlemiyor hem dual channel ile hız artıyor hem 16 GB ile coşuyon.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı