Ryzen 5 7500F ısınıyor

2800 RPM dönemez. Fan maksimum 2100 destekliyor.

Snowman M200 CPU Soğutucu Rainbow Fan LED evet ürünü buldum bu ürün. 2100'müş dediğiniz gibi zamanında çok ucuza almıştım şu an bu parayı hak bile etmez.

İşlemcinin çektiği voltajları ve vsoc değerlerini de kontrol edin hw Monitor'den. Terslik varsa erken müdahale edelim ömrü kısılmasın durduk yere.

Hayır hocam eve gidince bir kontrol edeyim. Değerleri buraya mı atayım yoksa Discord'unuz var ise oradan iletişime geçebilir miyim sizinle?

Kullanmıyorum hocam buradan bakalım, HWInfo'dan hemen anlaşılır zaten. Muhtemelen güçlü bir soğutucuyla dertler çözülecek sadece işi garantiye almak için dedim.

Kullanmıyorum hocam buradan bakalım, HWiNFO'dan hemen anlaşılır zaten. Muhtemelen güçlü bir soğutucuyla dertler çözülecek sadece işi garantiye almak için dedim.

Tamamdır, teşekkürler. Zaten soğutucu almam gerekiyor onda eminiz ancak kafamı karıştıran eskiden ısımazken şu an neden ısınıyor bir de kasanın önünden direkt vantilatör vuruyor.

Alalı 14 günü geçmediyse iade etmeyi deneyin derim. Uzun kullanımda mantıklı bir tercih olmaz çünkü.

İyzico vb. kampanyaları kullanmadıysanız kullanarak Phantom Spirit'i 1000TL'ye getirebilirsiniz.

Bu arada 7 Kasım 2023'te almışım hocam ürünü.

Kullanmıyorum hocam buradan bakalım, HWiNFO'dan hemen anlaşılır zaten. Muhtemelen güçlü bir soğutucuyla dertler çözülecek sadece işi garantiye almak için dedim.

Hocam soğutucunun altında bu işlemciye oturduğu kısım normalde parlaması gerekmiyor mu? Benimki nedense termal macun rengi gibi ve mat kazıyorum ancak çıkmıyor.

Tamamdır, teşekkürler. Zaten soğutucu almam gerekiyor onda eminiz ancak kafamı karıştıran eskiden ısımazken şu an neden ısınıyor bir de kasanın önünden direkt vantilatör vuruyor.

CPU Cooler Fan arızası diye düşünmüştüm ama düzgün dönüyor anladığım kadarıyla. Ben Dark Freezer X123 denen en ucuz 12 cm fanlı soğutucuyla 7500F'te sıcaklık problemi yaşamıyordum oyunlarda. O bile yetiyor normal şartlarda.

CPU cooler fan arızası diye düşünmüştüm ama düzgün dönüyor anladığım kadarıyla. Ben Dark Freezer X123 denen en ucuz 12 cm fanlı soğutucuyla 7500F'te sıcaklık problemi yaşamıyordum oyunlarda. O bile yetiyor normal şartlarda.

İşte anlamış değilim hocam ben de.

İşlemcinin çektiği voltajları ve vsoc değerlerini de kontrol edin hw Monitor'den. Terslik varsa erken müdahale edelim ömrü kısılmasın durduk yere.

1749829241658.png

Var mı hocam bir gariplik. Sadece RAM'in saati neden 3000 MHz gösteriyor onu anlamış değilim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı