S20 Plus vs OnePlus 8 Pro vs iPhone 11 Pro Max

hangisi alınmalı?

• Samsung S20+

Oy: 4 25,0%
  • OnePlus 8 Pro

Oy: 4 25,0%
  • iPhone 11 Pro Max

Oy: 8 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    16
S20+ Exynos versiyon ise OnePlus 8 Pro ezer geçer.

Yine de şiddetle 11 Pro Max öneririm.

Kral işlemcisi bu internet sayfasından baktım.

Elimde iPhone var bu arada kral. Hem değişiklik olsun hem de 120 Hz deneyimim olsun isterim. Bu yüzden iPhone almak istemiyorum.

Samsung Exynos 990

İkisi de aşırı güzel telefon. Sanırım batarya olarak OnePlus daha üstün. Ama bir yandada ön kameranın 4K 60 FPS arka kameranın 8K video çekebilmesini es geçemiyorum Samsung'un. Ama OnePlus'un ucuz olmasıda bir avantaj işte.

Bu iki cihaz arasından Oneplus 8 Pro'nun daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Dostum banada o mantıklı gibi geliyor tek sorun kamera.

OnePlus 8 Pro tercih ederdim, iPhone 11 ve 12 Pro serileri fazla büyük ve ağırlar bana göre. iPhone tercih edecek olsam 12 mini alırdım.

iPhone 12 düşünüyordum lakin kutusu bomboş. O kadar para vermene rağmen kutunun içinde bir kulaklık şarj aletinin olmaması kötü. Bir tek telefon koymuş adamlar.
Allah korusun reyiz, OnePlus 8 Pro al. Exynos işlemcili S20+ hayatının hatası olabilir.

Kral diğer işlemcili S20 + OnePlus'dan güçlü mü? Yani arada ki farki söyler misin?

Elimde iPhone var bu arada kral. Hem değişiklik olsun hem de 120 Hz deneyimim olsun isterim. Bu yüzden iPhone almak istemiyorum.
O zaman iPhone’dan devam etmenizi tavsiye ederim, ama illa Android telefon istiyorsan da OnePlus ya da Oppo al.
iPhone 12 düşünüyordum lakin kutusu bomboş. O kadar para vermene rağmen kutunun içinde bir kulaklık şarj aletinin olmaması kötü. Bir tek telefon koymuş adamlar.

Kral diğer işlemcili S20 + OnePlus'dan güçlü mü? Yani arada ki farki söyler misin?
S20+ SnapDragon versiyonunu alacaksanız tercih edilebilir ama Exynos ise uzak durun. :)

Kulaklık artık önemli değik benim için koydukları EarPods artık eskisi gibi iyi değil, ayrıca önceden kullandığınız için şarj sorunu çekmezsiniz diye düşünüyorum.

O zaman iPhone’dan devam etmenizi tavsiye ederim, ama illa Android telefon istiyorsan da OnePlus ya da Oppo al.

S20+ Snapdragon versiyonunu alacaksanız tercih edilebilir ama Exynos ise uzak durun. :)

Kulaklık artık önemli değik benim için koydukları EarPods artık eskisi gibi iyi değil, ayrıca önceden kullandığınız için şarj sorunu çekmezsiniz diye düşünüyorum.

Yok dostum kulaklık önemli değildir boşuna para 3000 kron fazladan verip bomboş kutu ile sadece telefon almak istemiyorum yoksa kesinlikle iPhone 12 alırım. Bir de 120 Hz benim için çok önemli.

SP versiyon aynı işlemciye sahip OnePlus 8 Pro ile kral. Performans kaybetmiyorsun yani.

SP version S20+ ve OnePlus 8 Pro kafa kafaya diyorsun yani kral. O zaman geriye tek seçenek kaldı ya bataryayı ön planda tutup OnePlus alacağım ya da kamerayı ön planda tutup SP version bir S20+ alacağım.

Bunu bana sorsan iPhone derdim. O abartılan iPhone bataryası, yok 100 iken 10 saniyede 1'e düştü mevzuları artık sıktı. Ben en ufak bir batarya sorunu yaşamadım.

Kral 120 Hz için ve bomboş kutu için iPhone almıyorum. Elimde iPhone 7 var. Hem farklı deneyim hem de 120 Hz ve PUBG'de 90 FPS oyun deneyimi için bunları seçiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı