S20FE 2023'te hala alınır mı?

S21FE diyenler var, hem Exynos işlemci hem de 4500MAH ve 25W eeeee yine aynı ne gerek var? S22, S23 geçilmesi daha mantıklı. Bende Redmi Note 10 Pro var satıp temiz ikinci el S20FE almayı düşünüyorum ama batarya sıkıntı yaratır mı bilmiyorum oyun oynamam pek belki haftada 2-3 el Battle Prime atarım o kadar, bende kararsız kaldım. Bu fiyatlara adamakıllı cihaz yok, Redmi POCO vs çöplerine para vermem artık ya Samsung alırım ya Apple ki o da tavan yaptı mecbur biraz daha iyi bir cihaza geçip, gerisine ileride bakmak lazım.

S21FE diyenler var, hem Exynos işlemci hem de 4500MAH ve 25W eeeee yine aynı ne gerek var? S22, S23 geçilmesi daha mantıklı. Bende Redmi Note 10 Pro var satıp temiz ikinci el S20FE almayı düşünüyorum ama batarya sıkıntı yaratır mı bilmiyorum oyun oynamam pek belki haftada 2-3 el Battle Prime atarım o kadar, bende kararsız kaldım. Bu fiyatlara adamakıllı cihaz yok, Redmi POCO vs çöplerine para vermem artık ya Samsung alırım ya Apple ki o da tavan yaptı mecbur biraz daha iyi bir cihaza geçip, gerisine ileride bakmak lazım.
Exynos 2100 kötü bir işlemci değil. S21FE çok daha premium özellikli bir telefon S20FE'ye göre açıkçası alınacaksa S21FE alınmalı.

Exynos 2100 kötü bir işlemci değil. S21FE çok daha premium özellikli bir telefon S20FE'ye göre açıkçası alınacaksa S21FE alınmalı.

Krdsm şarjı 25W batarya ayni niye geçeyim? Kamera bir tık belki daha iyidir ama geçmek içinmin batarya daha iyi olmasi lazim, zaten S20FE batarya konusundan muzdarip biraz, güncelleme konusundan S20FE rahat güncelleme alacaktır. Redmi bile alıyor SD732g var.

Neresi farklı bir tık işlemci önde, gerisi aynı sayılır şarjı keşke 50W olsaydı tercih edilirdi.

Son düzenleme:
Ben alırdım. Pek Custom ROM desteği yok şu anlık ancak geliştirme aşamasında güzel Custom ROM'lar var. 1-2 sene içerisinde onlar da kullanılabilir gibi.
Şarj olarak karma (mobil veri +Wi-Fi) kullanımda 7 saat civarı ekran süresi veriyor, arkadaşımdan biliyorum.

Krdsm şarjı 25W batarya ayni niye geçeyim? Kamera bir tık belki daha iyidir ama geçmek içinmin batarya daha iyi olmasi lazim, zaten S20FE batarya konusundan muzdarip biraz, güncelleme konusundan S20FE rahat güncelleme alacaktır. Redmi bile alıyor SD732g var.

Neresi farklı bir tık işlemci önde, gerisi aynı sayılır şarjı keşke 50W olsaydı tercih edilirdi.
Ekranı dynamic amoled, camı victus ona karşın S20FE de bu üst seviye telefon özellikleri yok. Ben sana S21FE'ye geç de demiyorum S21FE daha iyi diyorum sadece ne alacağına konu sahibi karar verir.

Arkadaşlar telefon alacağım. S20FE modelini beğendim sizce güncelleme almaması sorun mu? Bir de 4500 mAh batarya 1 gün yeter mi? Kamera oyun performansı nasıl olur?
2 gün önce elime ulaştı. 120 hz ve adaptif parlaklık ile oyun,sosyal medya,chrome,youtube karışık olarak kullanımda %100-%1 arası 7-7.5 saatlik bir ekran süresi veriyor bana,android sürümü 13. Şahsen ısınmadan korkarak aldım fakat el yakacak bir ısınma yok,oyun içinde biraz hissediliyor sadece,şarjda ve sosyal medyada ısınma hissedilmiyor bile. Kamerası da tatmin etti beni. Fifa,CR,asphalt,pubg oyunlarındaki performansını da beğendim. Ben 10.400'e aldım,o fiyata alınabilecek en iyi üç üründen biri,belkide birincisi diyebilirim. A34 ile arasında kalıp almıştım.

2 gün önce elime ulaştı. 120 Hz ve adaptif parlaklık ile oyun, sosyal medya, Chrome, YouTube karışık olarak kullanımda %100-%1 arası 7-7.5 saatlik bir ekran süresi veriyor bana, Android sürümü 13. şahsen ısınmadan korkarak aldım fakat el yakacak bir ısınma yok, oyun içinde biraz hissediliyor sadece, şarjda ve sosyal medyada ısınma hissedilmiyor bile. Kamerası da tatmin etti beni. FIFA, cr, Asphalt, PUBG oyunlarındaki performansını da beğendim. Ben 10.400'e aldım, o fiyata alınabilecek en iyi üç üründen biri, belki de birincisi diyebilirim. A34 ile arasında kalıp almıştım.

10400'e sıfır mı aldın?

Arkadaşlar telefon alacağım. S20FE modelini beğendim sizce güncelleme almaması sorun mu? Bir de 4500 mAh batarya 1 gün yeter mi? Kamera oyun performansı nasıl olur?
2 gün önce elime ulaştı. 120 hz ve adaptif parlaklık ile oyun,sosyal medya,chrome,youtube karışık olarak kullanımda %100-%1 arası 7-7.5 saatlik bir ekran süresi veriyor bana,android sürümü 13. Şahsen ısınmadan korkarak aldım fakat el yakacak bir ısınma yok,oyun içinde biraz hissediliyor sadece,şarjda ve sosyal medyada ısınma hissedilmiyor bile. Kamerası da tatmin etti beni. Fifa,CR,asphalt,pubg oyunlarındaki performansını da beğendim. Ben 10.400'e aldım,o fiyata alınabilecek en iyi üç üründen biri,belkide birincisi diyebilirim. A34 ile arasında kalıp almışt
10400'e sıfır mı aldın?
Evet,geçen hafta sipariş vermiştim,bayramda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı