S20FE mi S21FE mi A54 mü?

Bu arada indirimi sakın beklemeyin öyle birşey olmayacak sakın aldanmayın ve elinizi çabuk tutun. 4 ay önce babama Xiaomi redmi note 12 pro aldım 9080₺'ye şuan fiyatı 12.349₺... Dolar muhtemelen eylül ortasından sonra bir pik daha yapacaktır.
Kesinlikle katılıyorum. 1 yıl sonra fiyatlar ne olacak belli değil. Oyalanmayın.

Nokya 3310 al o zaman o da arama yapiyor.
En zeki Reyna main...

Geçenlerde burada bir arkadaşımız çok ayrıntılı bir liste yapmıştı. Bulursam yönlendireceğim. Xiaomi miui 14 kullanan modellerin şuan sıkıntısı yok. Xiaomi miui 13 kullananlara Allah kolaylık versin.

Bu arada indirimi sakın beklemeyin öyle birşey olmayacak sakın aldanmayın ve elinizi çabuk tutun. 4 ay önce babama Xiaomi redmi note 12 pro aldım 9080₺'ye şuan fiyatı 12.349₺... Dolar muhtemelen eylül ortasından sonra bir pik daha yapacaktır.
Note 8i olan arkadaşım12.5 sürümündeydi galiba. Telefonu çok kasıyor ve hep ekranı donuyor.

Gündelik kullanım için S21 FE ideal, performans öncelikli ise Poco F5 düşünebilirsin.
Hocam peki onlarda kronik sorun falan var mı?

Siz iyi misiniz başlıkta S20FE mi S21 FE mi A54 mü? Yazıyor buraya geldiniz yok bilgisayar alın yok Nokia 3310 alın konuda konuyla alakalı konuşmaya ne zaman başlayacaksınız?

Cidi oldumuda anlayamamış.
resim_2023-08-18_151528811.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı