S21 FE almak yerine S20 FE alınır mı?

Bütçe
12000

NazeTHR

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
•Ryzen 5 5600X | •AMD Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D 12GB OC | •Crucial Ballistix (2x8)16 GB 3200 MHZ (OC 3600 MHZ) | •MSI B550-A PRO | •MWE 650 80p | • Corsair Spec Delta RGB
12 ay taksitli S21 FE almak istiyorum ama ülkemizdeki kanunlar gereği 12000TL'den fazla olan telefonlar 3 taksit yapılabiliyor. S21 FE yerine S20 FE alsam ne kaybederim birbirlerine çok yakınlar. Benim için önemli olan özellikler her oyunu ultrada 60 FPS oynayabilmek, gece kamerası, bataryası ve Android güncelleme desteği.

Son düzenleyen: Moderatör:
12 ay taksitli S21 FE almak istiyorum ama ülkemizdeki kanunlar gereği 12000TL'den fazla olan telefonlar 3 taksit yapılabiliyor. S21 FE yerine S20 FE alsam ne kaybederim birbirlerine çok yakınlar. Benim için önemli olan özellikler her oyunu ultrada 60 FPS oynayabilmek, gece kamerası, bataryası ve Android güncelleme desteği.

S20FE alabilirsiniz.

Bence S21FE bende onu almaya düşünüyorum ama sifirlari gerçekten pahalı o yüzden yenilenmiş olanlardan alacağım ucuza geliyor öyle.

S20 FE ile oyunları daha rahat oynarsın fakat güncelleme konusunda aynısını söyleyemem S21 FE daha güncel kalacaktır kamera olarak da aşırı bir fark yok batarya olarak da S21 FE daha iyidir fakat kullanım süresine göre değişir ve ne yapılacağına göre.

Bence S21FE bende onu almaya düşünüyorum ama sifirlari gerçekten pahalı o yüzden yenilenmiş olanlardan alacağım ucuza geliyor öyle.
Yenilenmiş telefon almayın hocam bence.

S20 FE ile oyunları daha rahat oynarsın fakat güncelleme konusunda aynısını söyleyemem S21 FE daha güncel kalacaktır kamera olarak da aşırı bir fark yok batarya olarak da S21 FE daha iyidir fakat kullanım süresine göre değişir ve ne yapılacağına göre.
Hocam S20FE daha iyidir batarya konusunda ve ısınması daha az olur oyun oynanacaksa S21FE'ye göre.

S20 FE 10500 TL S21 FE 15000 TL.
Hocam bataryası biraz daha uzun gitsin diyorsanız S20FE.Exynos işlemcilerde sorun olduğunu herkes biliyor ama S21FE'de ki Exynos güncellemelerle bu sorunu çözmüştür muhtemelen.İyi bir oyun performansıda istiyorsanız S20FE.Ama ısınma problemi olmaması için fan da kullanmanız gerekir.

Hocam bataryası biraz daha uzun gitsin diyorsanız S20FE. Exynos işlemcilerde sorun olduğunu herkes biliyor ama S21FE'de ki Exynos güncellemelerle bu sorunu çözmüştür muhtemelen. İyi bir oyun performansıda istiyorsanız S20FE. Ama ısınma problemi olmaması için fan da kullanmanız gerekir.

S20 FE Snapdragon 865 işlemcili modelini almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı