S23 FE ekran süresi normal mi?

Hannibal1238

Femtopat
Daha fazla  
Ekran süresi görüldüğü gibi sizce normal midir?
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum oyun oynadığımda 45 derece civarında gezmekte sıcaklık.
S23'e geçer isem sıcaklık ve batarya konusunda ne kadar fark oluşur?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241201_201710_Digital Wellbeing.jpg
    Screenshot_20241201_201710_Digital Wellbeing.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20241201_201710_Digital Wellbeing.jpg
    Screenshot_20241201_201710_Digital Wellbeing.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 80
Oyun oynamadan da 5 saat fala nveriyor ortalama. Bence normal. Telefonun pil performansı kötü zaten.

Ekran süresi görüldüğü gibi sizce normal midir?
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum oyun oynadığımda 45 derece civarında gezmekte sıcaklık.
S23'e geçer isem sıcaklık ve batarya konusunda ne kadar fark oluşur?

Oyun ağırlıklı olduğu için ortalama denebilir. S23e geçersen batarya olarak pek fark etmez. Benzer sonuçlar alırsın. Belki 20dk daha az/fazla.
Sıcaklık ve performans olaraksa bayağı fark edersin(iyi anlamda)

Oyun oynamadan da 5 saat fala nveriyor ortalama. Bence normal. Telefonun pil performansı kötü zaten.

Öğrenci olduğum için yeterli oluyor.

Oyun ağırlıklı olduğu için ortalama denebilir. S23e geçersen batarya olarak pek fark etmez. Benzer sonuçlar alırsın. Belki 20dk daha az/fazla.

7 saat civarı ekran süresi verdiği söyleniyor S23 için ancak temmuz aylarında aldığı güncelleme ile pil performansı çok düştüğü söyleniyor o yüzden fazla para vermek istemedim.
Yine de iyi bir cihaz bence aynı fiyata ki cihazlar arasında güzel bir yerde özellikle 4K 60 FPS video çekimleri çok güzel.

7 saat civarı ekran süresi verdiği söyleniyor S23 için ancak temmuz aylarında aldığı güncelleme ile pil performansı çok düştüğü söyleniyor o yüzden fazla para vermek istemedim.
Yine de iyi bir cihaz bence aynı fiyata ki cihazlar arasında güzel bir yerde özellikle 4K 60 FPS video çekimleri çok güzel.
Hocam S21FE de S23FE de batarya konusunda çok zayıflar. FE serisinde ne yapıyorlarsa pili dayanmıyor.
İşlemcilerden kaynaklı keşke Snapdragon kullanılsa

Öğrenci olduğum için yeterli oluyor.

Eğer batarya sizin için yeterli gelmiyorsa Honor 200 Pro öneririm. 100W ve 5200mAh+magicOS pil yönetimi ile çok iyi ekran süreleri alırsın. 2 senede güncelleme alacak. S23 içinde 7saati ancak oyun ağırlıksız kullanımda alırsın.

Eğer batarya sizin için yeterli gelmiyorsa Honor 200 Pro öneririm. 100W ve 5200mAh+magicos pil yönetimi ile çok iyi ekran süreleri alırsın. 2 senede güncelleme alacak. S23 içinde 7saati ancak oyun ağırlıksız kullanımda alırsın.

S24 ile aynı fiyatta hatta daha uygun S24 S23'e göre sizce hangisi daha mantıklı?

S24 ile aynı fiyatta hatta daha uygun S24 S23'e göre sizce hangisi daha mantıklı?

Honor 200 Pro ile S24 arasından mı?
S24'ün 200 Pro kıyasla artıları
+İşlemci gücü
+5 sene daha fazla güncelleme
+Daha iyi kasa
+Daha iyi suya dayanıklılık
S23'ün 200 Pro kıyasla artıları
+2 sene daha fazla güncelleme
+Daha iyi kasa
+Daha iyi suya dayanıklılık
Honor 200 Pro'nun artıları
+Fazladan 1200MAH batarya
+25W s23/24 yerine 100W hızlı şarj
+ Fazladan 4 GB RAM
+Fazladan 384 GB depolama
+1milyar renk, 4bin nit ekran
+UFS 3.1 olan S23/24 yerine UFS 4.0
Bir de kutudan adaptör çıkıyor.

Honor 200 Pro ile S24 arasından mı?
S24'ün 200 Pro kıyasla artıları.
+İşlemci gücü.
+5 sene daha fazla güncelleme.
+Daha iyi kasa.
+Daha iyi suya dayanıklılık.
S23'ün 200 Pro kıyasla artıları.
+2 sene daha fazla güncelleme.
+Daha iyi kasa.
+Daha iyi suya dayanıklılık.
Honor 200 Pro'nun artıları.
+Fazladan 1200MAH batarya.
+25W s23/24 yerine 100W hızlı şarj.
+ Fazladan 4 GB RAM.
+Fazladan 384 GB depolama.
+1milyar renk, 4bin nit ekran.
+UFS 3.1 olan S23/24 yerine UFS 4.0
Bir de kutudan adaptör çıkıyor.

S23' ile S24 arasındaki fark ve fiyatı kastettim.

S23' ile S24 arasındaki fark ve fiyatı kastettim.

S24 3 sene daha fazla güncelleme alacak, daha büyük elrana sahip, daha ergonomik ve işlemcisi neredeyse 1,5 kat daha güçlü. S23'teki işlemcinin bir üst nesili ile kapışıyor S24'ün işlemcisi. Ekran bakımındanda S24 2600NIT ile güneş altında daha rahat görüşe sahip. S23 ise 1750NITE sahip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı