S23 FE ekran süresi normal mi?

S24 3 sene daha fazla güncelleme alacak, daha büyük elrana sahip, daha ergonomik ve işlemcisi neredeyse 1,5 kat daha güçlü. S23'teki işlemcinin bir üst nesili ile kapışıyor S24'ün işlemcisi. Ekran bakımındanda S24 2600NIT ile güneş altında daha rahat görüşe sahip. S23 ise 1750NITE sahip.

Peki verimlilik açısından nasıl?

Peki verimlilik açısından nasıl?

Pilden bahsediyorsanız,
S23 ile S24 benzer pil performansına sahip. S23 FE üzerinden geçiş yapınca pek yeni telefona geçiş yaptığınızı hissetiren bir fark olmaz pilde. Pil olarak S24 FE var s23/23Fe/24 kıyasla bir tık daha iyi pil performansı sağlayan.

Pilden bahsediyorsanız,
S23 ile S24 benzer pil performansına sahip. S23 FE üzerinden geçiş yapınca pek yeni telefona geçiş yaptığınızı hissetiren bir fark olmaz pilde. Pil olarak S24 FE var s23/23Fe/24 kıyasla bir tık daha iyi pil performansı sağlayan.

Kısaca Plus modeline geçmez isek Samsung şarj konusunda patates.

Hocam S21FE de S23FE de batarya konusunda çok zayıflar. FE serisinde ne yapıyorlarsa pili dayanmıyor.
S24 FE'de 7.5 saat ekran süresi alınıyor. Bu süre kullanıma göre 11 saate çıkıyor. Günü rahat çıkarıyor. Demek neymiş FE serisinde değilde kullandığı işlemcinin ne kadar harcadığı.

İşlemcilerden kaynaklı keşke Snapdragon kullanılsa
2400 serisinde bu dinlenmiş olmalı ısınma sorunu ve pil sorununu çözmüş Samsung.

Ekran süresi görüldüğü gibi sizce normal midir?
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum oyun oynadığımda 45 derece civarında gezmekte sıcaklık.
S23'e geçer isem sıcaklık ve batarya konusunda ne kadar fark oluşur?
Normal. 5 saat ekran süresini aşamıyordum. S24 FE batarya konusunda S23'den bir tık daha iyi. Performans testlerin de 2400e daha iyi sonuç veriyor.

7-8 saat ekran süresi almak istiyorsanız S24 FE ve S24 Plus bakmalısınız.

Son düzenleme:
S24 FE'de 7.5 saat ekran süresi alınıyor. Bu süre kullanıma göre 11 saate çıkıyor. Günü rahat çıkarıyor. Demek neymiş FE serisinde değil de kullandığı işlemcinin ne kadar harcadığı.

2400 serisinde bu dinlenmiş olmalı ısınma sorunu ve pil sorununu çözmüş Samsung.

Normal. 5 saat ekran süresini aşamıyordum. S24 FE batarya konusunda S23'ten bir tık daha iyi. Performans testlerin de 2400e daha iyi sonuç veriyor.

7-8 saat ekran süresi almak istiyorsanız S24 FE ve S24 Plus bakmalısınız.

Şu an memnunum S23feden ancak yeri geliyor batarya yetersiz kalıyor o yüzden konuyu açtım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı