S23 vs iPhone 15

Sol1st

Decapat
Daha fazla  
Halihazırda bir S23 kullanıcısıyım ama cihazı elime aldığım günden beri şikayetçi olduğum bir konu var: şarjı dayanmıyor. 4 saat ekran süresi alıyorum. %250-270 şarjla 8-9 saat anca alıyorum ve bu bana yetmiyor. Cihazımı değiştirmeyi düşünüyorum ve Xiaomi veya Oppo kullanmayı düşünmüyorum. Eskiden de kullandığım ve 1-1.5 yıl içinde çöp olan cihazlardı. Sorum şu: S23'ten IP15'e geçmek mantıklı mı? (Ekran yenileme hızı önemsiz zaten. S23'ü de 120Hz olarak kullanamıyorum, sürekli güç tasarrufu açık olduğu için.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Halihazırda bir S23 kullanıcısıyım ama cihazı elime aldığım günden beri şikayetçi olduğum bir konu var: Şarjı dayanmıyor. 4 saat ekran süresi alıyorum. %250-270 şarjla 8-9 saat anca alıyorum ve bu bana yetmiyor. Cihazımı değiştirmeyi düşünüyorum ve Xiaomi veya Oppo kullanmayı düşünmüyorum. Eskiden de kullandığım ve 1-1.5 yıl içinde çöp olan cihazlardı. Sorum şu: S23'ten IP15'e geçmek mantıklı mı? (ekran yenileme hızı önemsiz zaten. S23'ü de 120Hz olarak kullanamıyorum, sürekli güç tasarrufu açık olduğu için.)

S23'te o durum normal fakat IP 15'te de durum aynı olacak daha yeni IP 15 alan arkadaşım da aşağı yukarı ekran süresi o kadar o fiyatlara çıkabiliyorsan düz S25 her anlamda daha iyi ve pil ömrü olarak da çok verimli Reddit'te 8-10 saat sot alanlar mevcut ortalama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı