S24 FE alınır mı?

Bütçe
35000
Teşekkürler, sadece grafit renginde kalmis stok sanirim. 28K'ya denk geliyor indirim ile. Ayrica elimdeki A33'u de ekletip 3-4K indirim daha yapabilirim. Duz S24 ile aradaki 6-7k farka degip degmeyecegini bilemedim.

Telefon elime ulaştı. Gerçekten çok keyifli ve F/P bir telefon. Galaxy AI özellikleri verimli performans sergilerse ciddi çok iyi olacak.

AI özelliklerinin çoğunu kullanamıyorsun. Yeni gelecek güncelleme ile açılacakmış Türkçe desteği. Telefon ilk 2 hafta ısınacak korkma normal bir durum geçecek. Onun dışında Google servislerinin bazılarını kapatmanı öneririm YT de videolar bak. Bu koşullarda telefon 10/10 telefon bence. Hayırlı olsun güle güle kullan.

AI özelliklerinin çoğunu kullanamıyorsun. Yeni gelecek güncelleme ile açılacakmış Türkçe desteği. Telefon ilk 2 hafta ısınacak korkma normal bir durum geçecek. Onun dışında Google servislerinin bazılarını kapatmanı öneririm YT de videolar bak. Bu koşullarda telefon 10/10 telefon bence. Hayırlı olsun güle güle kullan.
Teşekkürler önerileriniz için.

Hocam bende almayı düşünüyorum nasıl durumlar? s23 ile arasında kaldım.
S23 kullanmadım bilmiyorum ancak s24fe gerçekten iyi. Kamera-batarya-hız olarak tatmin etti fazlasıyla.

Hocam bu linkten öğrenci mailiniz ile hesap açarak çok daha ucuza S24FE alabilirsiniz 256 GB 28.000'e düşüyor değerlendirmek isterseniz

Hocam Samsung temsilcisiyle konuştum kasım'ın ilk birkaç haftasına kampanya gelir dediler. Sizce gelir mi birkaç güne. Sürekli kontrol etmem lazım gibi. Arıyeten hangi renkler önerirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı