S24 FE alınır mı?

Kusayyy

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
S24 FE almaya karar verdim. Kağıt üzerinde özellikleri iyi gözüküyor. 7 yıl da güncelleme desteği beni çok mutlu etti şahsen. Uzun süre kullanabileceğim. Ancak aklıma bir soru takıldı. S24FE Samsung'un kendi sitesinde 35K iken Trendyol, HepsiBurada gibi sitelerde 26k civarında. Aradaki fiyat farkının sebebi nedir? Oralardan alsam sorun çıkar mı? Ve konunun asıl sorusu; bu telefon alınır mı?

500 TL fark var MediaMarkt'dan almanız daha iyi olur.

Hocam bence Trendyol sorun çıkarmaz gibi ama yetkili satıcılardan almaya çalışın Trendyol'daki MediaMarkt Teknosa Samsung Türkiye gibi satıcılardan almaya çalışın.

Tukenmis.

S24 FE almaya karar verdim. Kağıt üzerinde özellikleri iyi gözüküyor. 7 yıl da güncelleme desteği beni çok mutlu etti şahsen. Uzun süre kullanabileceğim. Ancak aklıma bir soru takıldı. S24FE Samsung'un kendi sitesinde 35k iken Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerde 26k civarında. Aradaki fiyat farkının sebebi nedir? Oralardan alsam sorun çıkar mı? Ve konunun asıl sorusu; bu telefon alınır mı?

Evet bu telefon alınır. Ama en ucuza satan güvenilir satıcıdan. Satıcıların aç gözlülükleri hariç fark yok. Hepsi aynı cihaz.

Mesela burada 26k iken neden kendi sitesinde 35k onu anlayamadım tam. Sorun çıkmaz değil mi?

Mesela burada 26k iken neden kendi sitesinde 35k onu anlayamadım tam. Sorun çıkmaz değil mi?

Kendi sitelerinde biraz kitliyorlar.
Çıkmaz tabii ki de MediaMarkt her yerde mağazası var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı