S24 FE alınır mı?

S24 FE almaya karar verdim. Kağıt üzerinde özellikleri iyi gözüküyor. 7 yıl da güncelleme desteği beni çok mutlu etti şahsen. Uzun süre kullanabileceğim. Ancak aklıma bir soru takıldı. S24FE Samsung'un kendi sitesinde 35K iken Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerde 26k civarında. Aradaki fiyat farkının sebebi nedir? Oralardan alsam sorun çıkar mı? Ve konunun asıl sorusu; bu telefon alınır mı?

Malzeme kalitesi ve ekran çözünürlüğü S24'ten bayağı kötü onu bil ve parmak izi arıza verebiliyor

Malzeme kalitesi çok VIP duruyordu benim emektar Note 8'in yanında. Parmak izindeki arıza nasıl oluyor?

Ekrandaki sensörler S24'ün kiyle aynı olmadığı için kaliteli değil ve algılamayıp yenden başlatman gerekebilir

Malzeme kalitesi çok VIP duruyordu benim emektar Note 8'in yanında. Parmak izindeki arıza nasıl oluyor?

Onun yanında tabii VIP olur ama s 24'ten kötü

Güvenli satıcı olarak en uyguna bulduğum MediaMarkt. Fiyatı 25999 TL. Ancak bizim şehirde MediaMarkt yok. Sıkıntılı bir cihaz söz konusu olursa ne yapacağım?

Parmak izi zaten bu seviyeli telefonlarda çok üst düzey çalışmıyor. Hele hele ekran altı olunca öyle. Zaten parmak izi kullanan biri değilim. PIN usulü gidiyorum daha çok.

Ekran PPI'yı bir tık düşük ve S24 ve S24 FE yi 4 metreden düşürürsen S24'e olanın 2-3 katı olur S24'ün ekran koruması daha iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı