S24 FE alınır mı?

Telefonun herhangi bir sorunu yok dostum. Cihazı kullanmayanlar yorum yapıyor burada. 4 aydır kullanıyorum, hem hızlı hem de çok güzel telefon. İçin rahat olsun alabilirsin.

Hızına laf etmiyoruz kardeşim - yanlarını söylüyoruz bir anda 25 bin TL'nin boşuna itmesini istemezsin

Kral konu S24 MÜ S24 FE mi değil. S24'ün daha iyi bir telefon olduğunu herkes biliyor.

Kral konu S24 mü S24 FE mi değil. S24'ün daha iyi bir telefon olduğunu herkes biliyor.

Telefon kötü değil zaten alma demiyorum bunları bil sadece sağlam ekran koruyucu ve kılıf al keyfine bak CPU performansları neredeyse aynı zaten

MediaMarkt mı Vatan mı daha güvenilir?

Hızına laf etmiyoruz kardeşim - yanlarını söylüyoruz bir anda 25 bin TL'nin boşuna itmesini istemezsin.

Kullanmadığın telefon hakkında boş yorum yapıyorsun. Sadece kağıt üstünde yazan, reklamlarda yazanlardan öğrendiğin şeyleri buraya gelip insanlara doğru gibi anlatıyorsun. 4 aydır S24 FE kullanıyorum ana telefonum olarak, 2 ay S24 ve S24 Ultra da yedek telefon olarak kullandım. Performans hız konusunda herhangi bir sorun hiç yaşamadım. S24 ile kafa kafaya her konuda. Ama bu paraya alabileceği en güzel en performanslı ve güzel kameralı telefon bu. Hatta S24 FE'nin şarjı daha iyi gidiyor bataryası daha büyük olduğu için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı