S24 FE alınır mı?

O fiyata daha iyi yenilenmiş amiral gemiside alınabilir
8 / 128 liks S24 27bin. 24-25 bine 256lık S24 FE alıyor sıfır.

Kullanmadığın telefon hakkında boş yorum yapıyorsun. Sadece kağıt üstünde yazan, reklamlarda yazanlardan öğrendiğin şeyleri buraya gelip insanlara doğru gibi anlatıyorsun. 4 aydır S24 FE kullanıyorum ana telefonum olarak, 2 ay S24 ve S24 Ultra da yedek telefon olarak kullandım. Performans hız konusunda herhangi bir sorun hiç yaşamadım. S24 ile kafa kafaya her konuda. Ama bu paraya alabileceği en güzel en performanslı ve güzel kameralı telefon bu. Hatta S24 FE'nin şarjı daha iyi gidiyor bataryası daha büyük olduğu için.

Nereden biliyorsun kardeşim S24 FE'ye sahip olmadığı mı? İnternetten baksam parmak izi sensörü arızalı der miyim, kağıttaki verilere bakmayıp da ne yapacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bilmeden konuşma yenilenmiş cihaz risk demek her gün bir konu açılıyor yenilenmiş cihaz hakkında.

Kardeşime yenilenmiş s 20 aldık 1 senedir hiçbir sıkıntısı yok

8 / 128 liks S24 27bin. 24-25 bine 256lık S24 FE alıyor sıfır.
Yenilenmiş almam zaten. Hiç ama hiç güvenilir gelmiyor. Hem daha yeni telefon. Ne ara yenilenmişleri çıktı?

Nereden biliyorsun kardeşim S24 FE ye sahip olmadığmı internetten baksam parmak izi sensörü arızalı der miyim kağıttaki verilere bakmayıp ta ne yapacağız.

Bende herhangi bir sorun olmadı.

Yenilenmiş almam zaten. Hiç ama hiç güvenilir gelmiyor. Hem daha yeni telefon. Ne ara yenilenmişleri çıktı?

Dostum S24 FE 256'lık al keyfine bak. Ben şahsen 4 aydır kullanıyorum memnunum sorun yok. Sadece söyleyebileceğim telefon 6.7inç. Yani ekranı çok büyük. Küçük ekranlı telefon kullanmaya alışkınsan S23 - iPhone 13 gibi, bu telefon sana çok büyük gelecektir. O da alışkanlıkla alakalı zaten. Ama dediğim gibi 1. şahıs kullanan biriyim, son gelen mayıs ayı güncellemesi One UI 7'den sonra telefon şarjı bile daha iyi gitmeye başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende niye hiç parmak izi sorunu olmadı kardeşim? Boş boş yorumlarla, IPhone'dan başka telefon kullanmamış telefoncuların ezbere söylediği şeyleri söylüyorsun.

Dostum S24 FE 256'lık al keyfine bak. Ben şahsen 4 aydır kullanıyorum memnunum sorun yok. Sadece söyleyebileceğim telefon 6.7inç. Yani ekranı çok büyük. Küçük ekranlı telefon kullanmaya alışkınsan S23 - iPhone 13 gibi, bu telefon sana çok büyük gelecektir. O da alışkanlıkla alakalı zaten. Ama dediğim gibi 1. şahıs kullanan biriyim, son gelen mayıs ayı güncellemesi One UI 7'den sonra telefon şarjı bile daha iyi gitmeye başladı.

Şu anki telefonum Redmi Note 8. Ondan önce de Redmi 12 Pro 5G vardı. Çok büyük bir farklılık hisseder miyim arayüz ve ekranda?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı