S24 FE alınır mı?

Şu anki telefonum Redmi Note 8. ondan önce de Redmi 12 Pro 5G vardı. Çok büyük bir farklılık hisseder miyim arayüz ve ekranda?

Hissedersin. Samsung telefonlar Redmi'ye göre daha premium ve malzemeyle birlikte yazılım da daha stabil. Pişman olmazsın. Ben sene içinde iki üç ay Redmi modelleri de kullanıyorum zaman zaman. Emin ol Samsung ve iPhone yazılımları diğer markalara göre çok çok stabil. Redmi'nin espirisi yurt dışı cihazlara kayıt yapılabildiği için ekonomi olması yani fiyatı. Onun dışında illa Xiaomi kullanacağım dersen de ya mi 14T Pro ya da düz Xiaomi 14 Ultra - Xiaomi 15 Ultra serilerinden birini tavsiye ederim. Xiaomi'lerde düz mi modelleri premium olarak geçiyor.

Hissedersin. Samsung telefonlar Redmi'ye göre daha premium ve malzemeyle birlikte yazılım da daha stabil. Pişman olmazsın. Ben sene içinde iki üç ay Redmi modelleri de kullanıyorum zaman zaman. Emin ol Samsung ve iPhone yazılımları diğer markalara göre çok çok stabil. Redmi'nin espirisi yurt dışı cihazlara kayıt yapılabildiği için ekonomi olması yani fiyatı. Onun dışında illa Xiaomi kullanacağım dersen de ya mi 14T Pro ya da düz Xiaomi 14 Ultra - Xiaomi 15 Ultra serilerinden birini tavsiye ederim. Xiaomi'lerde düz mi modelleri premium olarak geçiyor.
14T pro aklıma kazındı ama işte Türkiye cihazı çok pahalı. Türkiye cihazı olmayan 22.000 TL dediler ama bilemiyorum. Alınır mı alınmaz mı kararsızım.

Bende niye hiç parmak izi sorunu olmadı kardeşim? Boş boş yorumlarla, IPhone'dan başka telefon kullanmamış telefoncuların ezbere söylediği şeyleri söylüyorsun.

Dostum S24 FE 256'lık al keyfine bak. Ben şahsen 4 aydır kullanıyorum memnunum sorun yok. Sadece söyleyebileceğim telefon 6.7inç. Yani ekranı çok büyük. Küçük ekranlı telefon kullanmaya alışkınsan S23 - iPhone 13 gibi, bu telefon sana çok büyük gelecektir. O da alışkanlıkla alakalı zaten. Ama dediğim gibi 1. şahıs kullanan biriyim, son gelen mayıs ayı güncellemesi One UI 7'den sonra telefon şarjı bile daha iyi gitmeye başladı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

20 dk 30saniye açizle varmıymış yokmuymuş

14T Pro aklıma kazındı ama işte Türkiye cihazı çok pahalı. Türkiye cihazı olmayan 22.000 TL dediler ama bilemiyorum. Alınır mı? Alınmaz mı kararsızım.

Dostum her sene telefoncuyla uğraşırım, kayıt için telefoncularda gezerim dersen yurt dışı al ucuz. 14T Pro çok iyi telefon. Ama ben çok uğraşmayayım alayım 5-7 sene kullanayım sıkıntı çıkarmasın dersen S24 FE işini çok rahat görür. Dediğim gibi yurt dışı telefon; bilmeyen uğraşmayacak insanı kanser eder. Ama uğraşan için de güvenilir işini bilen telefoncu çevren varsa, garantili modellerin yarı fiyatına son model cihazları kullanma fırsatı sunar. Seçim senin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

20 dk 30saniye açizle varmıymış yokmuymuş

Ama bu donanımsal değil yazılımsal bir hata. Güncellemelerle giderilmiştir bence.

Dostum her sene telefoncuyla uğraşırım, kayıt için telefoncularda gezerim dersen yurt dışı al ucuz. 14T Pro çok iyi telefon. Ama ben çok uğraşmayayım alayım 5-7 sene kullanayım sıkıntı çıkarmasın dersen S24 FE işini çok rahat görür. Dediğim gibi yurt dışı telefon; bilmeyen uğraşmayacak insanı kanser eder. Ama uğraşan için de güvenilir işini bilen telefoncu çevren varsa, garantili modellerin yarı fiyatına son model cihazları kullanma fırsatı sunar. Seçim senin.
Ama Xiaomi telefonlar ne kadar güçlü olursa olsun sanki ömrü az oluyorlar. Ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum.

Ama bu donanımsal değil yazılımsal bir hata. Güncellemelerle giderilmiştir bence.

Ama Xiaomi telefonlar ne kadar güçlü olursa olsun sanki ömrü az oluyorlar. Ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum.

Ama sen zaten pin kullanacağım diyosun sana sıkıntı çıkartmaz

Ama sen zaten pin kullanacağım diyosun sana sıkıntı çıkartmaz
2 yıldır aynı şifre var. Alışığım artık.

Dostum bütçen izin veriyorsa S24 FE garantili olarak. Yurt dışı alırım dersen 14T Pro.
14T pro çok iyi ancak garantisi yok ve kayıt yapamam diye korkuyorum. Bulunduğum şehir büyük bir şehir olmadığından ötürü çok ahım şahım telefoncular da yok burada. Zaten ondan dolayı S24 FE'ye yöneldim. Ve 7 yıl güncelleme çok önemli bir detay.

bide dislike atıyo burda gerçekleri söylüyoruz senin başına gelmemiş olabilir ki ben bu videoyu önceden izleyip ve bunu bu konuda hatırlayıp burda vatandaşı bilgilendirmem mi cahillik senin gerçekleri çöpe atmanmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı