S24 Ultra vs 15 Pro/Pro Max

Bu iki cihaz arasında tercih yapmam lazım. Daha çok kamera, batarya performansı ve kullanım ömrü (güncelleme alma) ilgilendiriyor beni. Performans konusunda ikisi de üst düzey cihazlar zaten. Hangisini tercih etmek daha mantıklı olur sizce?
Batarya ise konu 15 Pro’yu eleyin. 15PM ve S24U arasından ise zevke kalıyor. S24U daha uzun süre güncelleme alacak gibi duruyor Apple bizi şaşırtmazsa. Kamera olarak ikisi de çok başarılı ama ben iPhone kamerasını daha doğal buluyorum. Fiyat olarak S24U avantajlı. S24U mantıklı bence.

S23 Ultra'dan S24 Ultra'ya gecenler kesinlikle degmedigini dusunuyor, ikisi arasinda aman aman ciddi farklar yok. Butcenize bagli eger S24 Ultra icin butceniz var ise elbette S24 Ultra, daha uzun guncelleme alacak.

Bütçe yeterlli. Ancak sadece telefon değil saat ve kulaklıkta alacağım için fiyat biraz daha düşük olsa iyi olur. Güncelleme konusunda ise ne kadarlık bir farktan bahsediyoruz?

S23 Ultra 5 sene alacak 1 senesi bitti, S24 Ultra 7 sene alacak.

Biraz araştırmadan sonra çok ciddi olmasa bile kamera farkları olması, S23Ultra'nın çerçevesinin alüminyum, S24 Ultra'nın çerçevesinin titanyum olması, işlemciler arasında fark, kavisli ekrandan düz ekrana geçilmesi gibi farklar var. Arada ise 10.000TL civarı fark var. Bu durumda mantıklı tercih ne olur sizce.

Biraz araştırmadan sonra çok ciddi olmasa bile kamera farkları olması, S23Ultra'nın çerçevesinin alüminyum, S24 Ultra'nın çerçevesinin titanyum olması, işlemciler arasında fark, kavisli ekrandan düz ekrana geçilmesi gibi farklar var. Arada ise 10.000TL civarı fark var. Bu durumda mantıklı tercih ne olur sizce.
Degiskenlerin hepsi olmasa da cogu tercih meselesi, ben duz ekrani daha cok begeniyorum mesela ama guncelleme destegi acisindan uzun kullanacaksaniz s24 ultra tercih edin bence. S23 Ultra'dan gecenler degmedi diyor ama bence sifirdan alan birisi icin s24 ultra daha mantikli olacaktir butceniz el veriyorsa.

Degiskenlerin hepsi olmasa da cogu tercih meselesi, ben duz ekrani daha cok begeniyorum mesela ama guncelleme destegi acisindan uzun kullanacaksaniz S24 Ultra tercih edin bence. S23 Ultra'dan gecenler degmedi diyor ama bence sifirdan alan birisi icin S24 Ultra daha mantikli olacaktir butceniz el veriyorsa.

Bütçe el veriyor. Ama saat ve kulaklıkta alacağım için bütçeyi çok zorlamak istemiyorum. Sanırım S24 Ultra tercih etmek daha mantıklı gibi. Daha uzun güncelleme, daha iyi performans ve daha iyi kamera için aradaki fark verilir diye düşünüyorum.

Bütçe el veriyor. Ama saat ve kulaklıkta alacağım için bütçeyi çok zorlamak istemiyorum. Sanırım S24 Ultra tercih etmek daha mantıklı gibi. Daha uzun güncelleme, daha iyi performans ve daha iyi kamera için aradaki fark verilir diye düşünüyorum.
Kamerasi mukemmel, 14 pro max ile bizzat karsilastiriyorum, zoomlu fotograflarda bariz iyi, zoomsuz fotograflarda da yakinlar ama yine s24 ultra daha iyi. Bence 15 pro max'ten de daha guzel kamerasi.

Kamerasi mukemmel, 14 Pro Max ile bizzat karsilastiriyorum, Zoom'lu fotograflarda bariz iyi, zoomsuz fotograflarda da yakinlar ama yine S24 Ultra daha iyi. Bence 15 Pro Max'ten de daha guzel kamerasi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu nasıl oluyor anlamış değilim. Bazı modlarda S24 Ultra, bazı modlarda S23 Ultra daha güzel gözüküyor.

23 Bin liralık kamera, S pen ve tasarım.
Hani pahalı olan Apple'dı? 🤣 🤣
Non-telephoto, Galaxy A55'in bile rekabet edebildigi 60 Hz bir panel, senin mantığınla 10 bin TL edecek kamera paketi, iPhone 14 Pro serisinde de bulunan ve GPU'da Exynos 2400'den %34 daha gucsuz A16 Bionic cipi, USB 2.0. Hm, pahali olan hâla elma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı