S4 mini ile 4S'i takas etmeli miyim?

Takas etmeli miyim?


  • Oy verenlerin toplamı
    13

deept00n

Hectopat
Katılım
17 Ekim 2014
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, bugün arkadaşla otururken elindeki iphone 4s ile elimdeki samsung galaxy s4 mini'yi takas edip etmeyeceğimi sordu, biraz düşüneyim dedim ve size sormaya karar verdim. Daha önce ios kullanmadım ki merak ediyorum nasıldır iyi midir? İçimdeki merak gitmesi için sizce değişmeli miyim yani zararım olur mu?

Not: Elindeki model 16 gb kasada falan problem yok. Benimki 8 gb aynı şekilde temiz.

Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence S4 mini daha iyi, daha güncel, birde ekran daha küçük 4s'te. Bence değiştirme, senin telefonun bir tık daha iyi.
 
yani donanım olarak önde olabilir ama guncelligine katılmıyorum. Kaç aydır guncelleme gelicek gelicek kaç ay önce duyruldu daha 4.2 yani bilemiyorum rehbere girerken bile kasan telefon
 
Güncel demişken daha yeni bir telefon onu kastettim :) orası öyle ama içindeki yazılım çok eskide değilki gerek yok güncellemeye. Zaten 4s'te son güncellemesini aldı ios 8 ile, bir daha gelmeyecek.
 
Bana kalırsa performansları yakın cihazlardır. Fakat ben olsam takas etmezdim. Ekran boyutundan ve işletim sisteminden dolayı. Tabi bu kişisel bir düşünce.
 
Yorumlar için teşekur ediyorum bi alayım 1 hafta takılayım bakalım memnun kalıcakmıyım olmadı geri alırım herkese teşekurler.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı