Ilgaz Bey
Hectopat
Daha fazla
Ben adamlar vermiyor diyorum gelmiş bana yok sen bilmiyorsun, benim benim diyorsun. Şuan elde olan imkan bu ve bu alındı. Senin dediğin kadar da çöp bir sistem değil. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazıp kendimi yoracak kadar değmez. Sensin diyorum başka bir şey diyemiyorum. Burada yazıyoruz ve kimse kimseyi tanımıyor, kulaktan dolma bilgiymiş. Savunma sanayi müsteşarımısın sen?Siyasiler istediğini açıklasın işin altında milyonlarca doların yattığı bir yerde böyle açıklamaların çok bağlayıcı olacağını mı düşünüyorsun? Bana idrak eksikliği var diyecek kadar saygısız birisin. Konuya hakaretlerle devam ettiğimize göre bence sende büyük bir idrak sorunu var üstüne savunma sanayisi ile ilgili zerre bilginin olmadığını düşünüyorum çünkü kulaktan dolma bilgilerle şu şunu söyledi o bunu söyledi tarzı yorum yapıyorsun. S-400 bizi kimden neye karşı koruyacak onu bile bilmiyorsun. Bizim acil ihtiyacımız olsa bu ihale sürecini yıllardır devam ettirmezdik bilmiyorsan T-LORAMIDS ihalesine bakabilirsin. Radar ile füzeyi karşılaştıran kim? İkiside kendi içinde zorlukları olan ayrı bir mühendislik gerektiren zorlu disiplinlere sahip sistemler. Boş boş yorumlar yapıp sanki yıllardır tehdit edilmiyormuşuz gibi S-400 alınca bu tehditlerini hepsini bastıracağımızı düşünecek kadar bilgisizsin. Bugün istediğin savunma sanayi forumuna, sitesine, araştırmacısına sor S-400 sisteminin getirisinden çok götürüsü olacağını söyler. BF savunmasını Aster-30 için yazmadım Patriot için yazdım.