S8 vs iPhone 7

Telefon alacak olsanız Samsung S8 mi tercih ederdiniz Iphone 7 mi ?

• Samsung S8 alırdım.

Oy: 23 74,2%
  • Iphone 7 alırdım.

Oy: 8 25,8%

• Oy verenlerin toplamı
    31
Teşekkürler hocam genel olarak deneyimlerinizi aktarır mısın ? Kullanım süresi cihaz nasıl vs ?
Öncelikle 6S'i satma nedenim kesinlikle S8'in çok güzel bir tasarıma sahip olması. Parlak ekranı ve çerçevesi beni cezbetti. Telefon arayüzü çok başarıl İOS'u aramadım hiç. 6S'e göre biraz daha ısınabiliyor. Ön kamera çok aşırı iyi bence arka kamerada çok başarılı. Şarj olurken biraz ısınıyor hızlı şarjı kapattığın zaman da ısınıyor başlarda sonra sonlara doğru ısınmadan şarj oluyor. Sesi yeterli 6s'e göre bir tık daha az çıkıyor sanki. Tasarım bence muhteşem 1 haftadır kullanıyorum tek pişman olduğum kısım şarj olurken ısınması normal kullanımda İ Phone göre biraz ısınması. Batarya 1 günü çıkarır ama 6S'ten iyi değil. 6S ile gece %100 de bırakınca sabahta 100 ama s8'de 96 filan. Anlam veremediğim şekilde ekranda kasada leke var gitmiyor parmak izi gibi servise göndericem.

Bence hemen cihaz alıcaksanız S8 alın derim İ Phone 7'nin tasarım 6S'ten farklı değil pekte önden hiç anlasılmıyor. Hemen almıcaksanız İ Phone 8'i bekleyin güzel bir tasarımı olursa 8 alırsınız. Şuan için 7 iyi olmaz bence.

Hocam genel olarak s8 daha iyi gibi ama ısınma sorunu ya da şarj durumu beni düşündürdü ayrıca iz nasıl bir iz kronik olarak hepsinde var mı acaba ?

Iphone 8'in de fiyatından dolayı biraz beklemekten çekiniyorum. En uygun cihazı 4000-4400 TL arasında olacağı söyleniyor.

S8'i bir arkadaşım benden 2 gün önce aldı onda hiçbir şey yok ben çok dikkatli kullanırım ama anlam veremedim. Isınmaya gelince şarj olurken hızlı şarjı açarsanız ısınabilir diye not düşmüşler zaten kapatınca ilk başlarda yine hafif bir ısınma oluyor sonra olmuyor. kullanırken de 10 dakikaya yakın kullanırsanız internet filan hafiften ısınma oluyor ki havalarda çok sıcak zaten ben İstanbul'dayın. Ama kesinlikle 6S'ten fazla ısınıyor. dert edilecek kadar değil.

Peki ortalama kullanımda sabah full şarjda iken 4.5G açık halde gün sonunda ne kadar gelir geriye ? Bir de ısınma derecesi olarak hiç ölçtünüz mü ?

Peki ortalama kullanımda sabah full şarjda iken 4.5G açık halde gün sonunda ne kadar gelir geriye ? Bir de ısınma derecesi olarak hiç ölçtünüz mü ?
4.5 ben hiç kapatmam sürekli açık tutarım 6S'de de böyleydi. Kişiden kişiye değişebilir tabi ben sabak %95 den itibaren kullanmaya başlıyorum diyelim. Sabah face'ye filan giriyorum 5-10 dakika haber başlıklarını okuyorum. Saat 10'da 10 dakika yine interneti kullanırım öğlen 30 dakika filan kullanırım aynı şekilde saat 4' 10 dakika filan tekrar kullanırım interneti gün içinde yarım saat filan konuşma yaparım 10 mesaj filan çekerim 15 dakika filand instagram kullanıyorum 4.5 g sürekli açık ev akşam 9:30 gibi spordan geliyorum ve şarjım %35-40 arası.

Peki bir kaç tane de resim paylaşma şansınız var mı ?

Samsung için SAR değeri iphone göre daha fazla bir de Antutu puanları hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bu arada büyük farkla herkes Samsung S8 demiş ankette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…