SA:MP - Vendetta Roleplay'a ne oldu?

Vendetta RPG benim için ilk ve tek oynadığım oyun diyebilirim 2008'den bu yana kesintisiz rol yaptım. Sunucuda 3-4 aktif oyuncu olduğu zamanlarda bile girip rol yapıyorduk, ne günlerdi... Yıllardır uzun süreli kapanışlar oldu ve daha sonra tekrar geri döndüler. Aykut'un yaptığı açıklamaya bakılırsa kapanacak gibi gozukuyor.

Cuneo corleone yakuza carnel crips ve adını unuttum birden çok oluşumda rol yapma deneyimi yaşadım. Gerçekten aklıma geldikçe keyifli günler geçirdiğimi hatırlıyorum.

Marco Gaultieri
Andre Miller

Vendetta RPG benim için ilk ve tek oynadığım oyun diyebilirim 2008'den bu yana kesintisiz rol yaptım. Sunucuda 3-4 aktif oyuncu olduğu zamanlarda bile girip rol yapıyorduk, ne günlerdi... Yıllardır uzun süreli kapanışlar oldu ve daha sonra tekrar geri döndüler. Aykut'un yaptığı açıklamaya bakılırsa kapanacak gibi gozukuyor.

Cuneo corleone yakuza carnel crips ve adını unuttum birden çok oluşumda rol yapma deneyimi yaşadım. Gerçekten aklıma geldikçe keyifli günler geçirdiğimi hatırlıyorum.

Marco gaultieri.
Andre miller.

Yaş kaç sorması ayıp?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özlendi..

2007-2022 Koca çınarın sonu.
Eki Görüntüle 1538661
Anlamadığım bir iki nokta var açıkçası. Aykut'a ulaşmak zaten imkansız, kendisi hemen hemen tüm sosyal medyasını sadece arkadaşlarıyla paylaşan biri. Forum zaten kapalı ve yıllardır oyuncuların istemesine rağmen Public bir DC Server'i açmadılar, açıklama yaptığı yer bile adminlerinin olduğu DC kanalı. Yani demek istediğim, Vendetta RPG yönetimi özellikle aktif olduğu son yıllarda oyuncularına değer vermedi. Yani siz Vendetta RPG projesinin rafa kalktığını bile adminlerin kanalından bir yöneticinin SS'iyle öğrendiniz. O yüzden geç olmadan kapattıkları iyi olmuş diyelim, hayatlarında başarılar.

Sistem isteyen oyunculardan oldu hep, ne güzel oynuyorduk sistem diye isyan edildi adamlarda kapattı en sonunda.

Sistem isteyen oyunculardan oldu hep, ne güzel oynuyorduk sistem diye isyan edildi adamlarda kapattı en sonunda.
Vice oynayın hard rp desen hard ekonomi desen konsept desen hepsi var. Yönetici kadrosunu sevmiyorlar pek ama bence sıkıntı yok yönetici kadrosunda. Developerları iyi ama farklı projelere yönelmekten sunucuya zaman ayıramıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı