Sağlam lisans güvenilir mi?

Aldık çalışmadı
Hocam iletişime geçin çözüm bulacaklardır. Sitede canlı chat var oradan yazın mesai saatlerinde sorunu giderirler. şikayetvar yazılarına bakın sorun çıkanlara çözüm buluyorlar.

Vallahi burada söylemek doğru mu bilmem ama 10 TL zamanında İtemsatış'tan Windows key aldım 1 yıldan fazladır kulllanıyorum sorun yaşamadım.

Hocam o ucuz lisanslar mak lisans. Yani toplu etkinleştirilen lisanslar. O keyi tek siz değil 100lerce kişi kullanıyor. Format atınca o lisansı bir daha kullanamazsınız. Aynı keyi Çok kişiye sattıkları için ucuz. Oem,Retial lisanslar sadece size ait oluyor, o yüzden fiyatları biraz yüksek. Bilginiz olsun.

Hocam iletişime geçin çözüm bulacaklardır. Sitede canlı chat var oradan yazın mesai saatlerinde sorunu giderirler. Şikayetvar yazılarına bakın sorun çıkanlara çözüm buluyorlar.

Hocam o ucuz lisanslar MAK lisans. Yani toplu etkinleştirilen lisanslar. O keyi tek siz değil yüzlerce kişi kullanıyor. Format atınca o lisansı bir daha kullanamazsınız. Aynı keyi çok kişiye sattıkları için ucuz. OEM, retial lisanslar sadece size ait oluyor, o yüzden fiyatları biraz yüksek. Bilginiz olsun.

Ne olduğunu biliyorum zaten ama bilgi için sağ olun.

Hocam iletişime geçin çözüm bulacaklardır. Sitede canlı chat var oradan yazın mesai saatlerinde sorunu giderirler. Şikayetvar yazılarına bakın sorun çıkanlara çözüm buluyorlar.

Hocam o ucuz lisanslar MAK lisans. Yani toplu etkinleştirilen lisanslar. O keyi tek siz değil yüzlerce kişi kullanıyor. Format atınca o lisansı bir daha kullanamazsınız. Aynı keyi çok kişiye sattıkları için ucuz. OEM, retial lisanslar sadece size ait oluyor, o yüzden fiyatları biraz yüksek. Bilginiz olsun.

Evet SağlamLisans bana OEM diye wolume MAK sattı kızdığım nokta bu, şu an kullanıyorum ama ne zaman iptal olur bilmiyorum.

Benden foruma dev hizmet.

Sağlamlisans'tan Office 2021 Pro Plus Retail aldım kurdum zahmetli oldu ama aktive ettim.

CCleaner Pro aldım zahmetsizce aktive ettim.

Şimdilik bir sıkıntı çıkmadı. Çıkarsa editlerim.

50 TL'ye oem/retail olmaz.
Vietnam forumlarda oem/retail free paylasılıyor.
MAK keyler her yerde bulunulabilir.
Para vermeyede gerek yok.
Geçenlerde MAK keyi 130TL'ye satmıslar forumdan bir arkadasımıza.
Ben onu farklı forumda isteyene free atıyordum😁
Key girince hata kod sonu:
08/20 alırsanız ararsınız Microsoft etkinleştirme, etkinleştirirsiniz.
03/60 key blacklist.

Denediniz mi hocam sıkıntı var mı?
Aldım ve bir ayını doldurdu, süremi de bitirdim. Tabii ki elli lirayla sadece kendinize ait hesap verilmiyor. Ben sadece FC 25 için denedim ve arada sırada nadir de olsa başka birileri oynuyordu. En azından bir hesap 10 15 kişiye verilmemişti. Benimle beraber sanırım hesabı kullanan aktif olarak 2 kişi vardı. Diğer oyunlara da biraz baktım fakat oynamadım, sadece Steam hesaplarında başka birisi var mı, şu anda aktif olarak biri oynuyor mu diye bakmak istediğimde genelde o hesaplarda boştu. Gamepass gibi sistem yapmışlar. Onların kodladığı bir program indiriyorsunuz, SaglamOyun adında. Onun içinde popüler oyunlar var, toplamda 25 tane olması gerek. Kısacası FC 25 için beni üzmedi ve tabii ki de hesapların hepsi offline.

Bu bahsettiğim hesabı kullanan 2 kişi ise sık sık oynamıyordu zaten, genelde hesap bana kalıyordu diyebilirim. :D

Evet SağlamLisans bana OEM diye wolume MAK sattı kızdığım nokta bu, şu an kullanıyorum ama ne zaman iptal olur bilmiyorum.

O ne oluyor? Ben de o siteden aldım şu an ama şöyle bir şey yazdı kodu girince "Windows kopyası etkinleştirildi" önceki lisansımda "Windows dijital lisans ile etkinleştirildi" yazmıştı. Bir de bu lisansı Microsoft hesabıma nasıl entegre edebilirim?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 68

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı