Sağlam lisans güvenilir mi?

Güvenilir kardeşim güvenilir kaç yıldır ben, 4 arkadaşım ve forumdan da onlarca kişi sorunsuz kullanıyor lisansları. MAK lisans almışsındır format atınca gider tabii.
OEM lisans almışsın hard diski değiştirmişsin e gider tabii tüm bilgiler hard diske gömülüyor yeni bilgisayar almış gibi olursun.
Onun harici normal tek bilgisayarda Retail, OEM lisanslar donanım değişikliği yapmadığınız sürece sınırsız format sonraları dahil kullanırsınız.
Bu arada normal gidip Microsoft resmi sitesinden 6bin TL verip key alınca da hard diski değiştir bakalım lisans gider mi gitmez mi görürsün. Keyler zaten resmi Microsoft keyleri adamlar kendi üretmiyor keyler. Tek farkı ucuza key bulup satıyorlar işte. Sen de bu fırsattan yararlanıyorsun işte.

2 gün önce WinRAR lisansı da aldım sorunsuz kullanıyorum orijinal lisanslı oldu.

Demem o ki bu kadar düşük fiyatlara bu hizmeti sağladıkları için teşekkür etmek lazım yoksa KMSpico, crack mirek uğraşırdık bilgisayara virüs girecek mi diye düşünürdük.

@The_Gandalf reis internetten hazır sistem almayı düşünüyorum dediğin gibi Windows'tan alınca çok pahalıya geliyor bu işten de pek anlamıyorum açıkçası ben bu siteden 200 TL'ye alırsam sorunsuz çalışır mı ve o işlemi nasıl yapacağım dönüş yapabilirsen sevinirim.

Ya mükemmel bir firmayımış. Benim gibi bu işten anlamayan biri bile gönderdikleri talimatları okudum ve halletim. En son kısımda şu telefonla Microsoft'u arayıp 2-1-1-2 yapıp onay ID alma konusunda sıkıntı yaşadım. Firmanın destek mail adresine yazdım, 1 saat içinde dönüş yaptılar. Benim için onay ID almışlar.

Ben jetlisans'dan hem kendime hemde arkadaşlarıma lisans aldım ve hiç sorun yaşamadım. Bir kaç kere Windows 10 formatı attım tekrar kullanıyorum. Gayet güvenilir sitedir bakın derim.

Evet bende her ikisinden de alışveriş etmiş biri olarak yazılım budur tavsiye ederim, ilgili alakalı ve ne diyorlarsa odur. SağlamLisans ürün açıklamasında süresiz digital lisans demesine rağmen bana Wolume MAK lisans gönderdi, çalıştı ama bir süre sonra iptal olabilecek bir lisans. SağlamLisans'da uzak durun.

@The_Gandalf reis internetten hazır sistem almayı düşünüyorum dediğin gibi Windows'tan alınca çok pahalıya geliyor bu işten de pek anlamıyorum açıkçası ben bu siteden 200 TL'ye alırsam sorunsuz çalışır mı ve o işlemi nasıl yapacağım dönüş yapabilirsen sevinirim.

Geç gördüm hocam kusura bakma. Retail yada OEM key tavsiye ederim hocam. Format sonrası da kullanabilirsiniz. Sizin PC'ye kayıt olur key. 99 TL olanlar MAK lisans, format sonrası kullanılmıyor bilginize.

Evet bende her ikisinden de alışveriş etmiş biri olarak yazılım budur tavsiye ederim, ilgili alakalı ve ne diyorlarsa odur. SağlamLisans ürün açıklamasında süresiz digital lisans demesine rağmen bana Wolume MAK lisans gönderdi, çalıştı ama bir süre sonra iptal olabilecek bir lisans. SağlamLisans'da uzak durun.
Valla hocam her siteden alışveriş yaparım yazılımbudur'dan yapmam. Uzak durun kaçın yanına yaklaşmayın o sitenin. Forumda lanet okunan, beddua edilen, milletin 3 kuruş parasına çöken bir site yazılımbudur. Millete iade yapıcaz key sorunluymuş yazıp bir daha cevap vermiyorlar. Bir sürü şikayet konusu olan bir site. Zamanında lisansları bilmediğim için benim de kazıklandığım bir site.

Her siteden alın yazılımbudurdan uzak durun tavsiyemdir.

Son düzenleme:
Geç gördüm hocam kusura bakma. Retail'ya da OEM key tavsiye ederim hocam. Format sonrası da kullanabilirsiniz. Sizin PC'ye kayıt olur key. 99 TL olanlar MAK lisans, format sonrası kullanılmıyor bilginize.

Vallahi hocam her siteden alışveriş yaparım yazılımbudur'dan yapmam. Uzak durun kaçın yanına yaklaşmayın o sitenin. Forumda lanet okunan, beddua edilen, milletin 3 kuruş parasına çöken bir site yazılımbudur. Millete iade yapacağız key sorunluymuş yazıp bir daha cevap vermiyorlar. Bir sürü şikayet konusu olan bir site. Zamanında lisansları bilmediğim için benim de kazıklandığım bir site.

Her siteden alın yazılımbudurdan uzak durun tavsiyemdir.

O zaman ikisine de güvenmemek lazım, çünkü SağlamLisans beni fena kazıkladı, aksine yazılımbudurdan aldığım lisansdan sıkıntı çıkmadı.

Aldık çalışmadı.

Vallahi burada söylemek doğru mu bilmem ama 10 TL zamanında İtemsatış'tan Windows key aldım 1 yıldan fazladır kulllanıyorum sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı