Sağlık açısından kilolu olmak mı iyidir yoksa zayıf olmak mı?

• Konuyu başlatan 739150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.425

739150

Femtopat
Arkadaşlar 11 yıl zayıf yaşadım ve şu an aşırı kiloluyum, 2020'den beri. Obezim desem daha doğru olur. 2020 başlarında kaplumbağa gibiydim ama şu an daha iyiyim, 101 kiloyum 170 boyum. Yani dışarıdan bakılınca çok kilolu gözükmüyorum ama sağlığımı etkiler mi, fazla kilolu olmak?

Yani bazı şüphelendiğim hastalıklar da var, çünkü zayıflamam en iyisi mi olur sizce? Normalde 108 kiloydum, 95 kiloya kadar verdim sonra başlarım lan diyetine! Dedim ve 101 kilo oldum. Neredeyse evde hiç durmayan biriyim, yani yürüyüş ve spor tarzı şeyler için hiç sorun yok.

Üşengeç değilim. Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 11 yıl zayıf yaşadım ve şu an aşırı kiloluyum, 2020'den beri. Obezim desem daha doğru olur. 2020 başlarında kaplumbağa gibiydim ama şu an daha iyiyim, 101 kiloyum 170 boyum. Yani dışarıdan bakılınca çok kilolu gözükmüyorum ama sağlığımı etkiler mi, fazla kilolu olmak? Yani bazı şüphelendiğim hastalıklar da var, çünkü zayıflamam en iyisi mi olur sizce? Normalde 108 kiloydum, 95 kiloya kadar verdim sonra başlarım lan diyetine! Dedim ve 101 kilo oldum. Neredeyse evde hiç durmayan biriyim, yani yürüyüş ve spor tarzı şeyler için hiç sorun yok.

Sisman olmak kotu bir şey sisman olunca birçok aktiviteden eksik kalıyorsun ama zayif veya normal ideal kilonda olursan bir şey olmaz ozel bir durum yoksa verin.

1704303663741.png

Gerisini sen düşün.

Arkadaşlar 11 yıl zayıf yaşadım ve şu an aşırı kiloluyum, 2020'den beri. Obezim desem daha doğru olur. 2020 başlarında kaplumbağa gibiydim ama şu an daha iyiyim, 101 kiloyum 170 boyum. Yani dışarıdan bakılınca çok kilolu gözükmüyorum ama sağlığımı etkiler mi, fazla kilolu olmak? Yani bazı şüphelendiğim hastalıklar da var, çünkü zayıflamam en iyisi mi olur sizce? Normalde 108 kiloydum, 95 kiloya kadar verdim sonra başlarım lan diyetine! Dedim ve 101 kilo oldum. Neredeyse evde hiç durmayan biriyim, yani yürüyüş ve spor tarzı şeyler için hiç sorun yok.

Dışarıdan bakınca nasıl şişman değilsiniz hocam? Basbayağı şişmansınız. Önerim akşam yemek yemeyin ve abur cubur yemeyin. O göbek zor gider gibi. Ramazan da geliyor desek ancak 7-8 aya normal kiloya ulaşırsınız. Zayıf olmak mı şişman olmak mı derseniz eğer normal kilolu olmak derim.

Dışarıdan bakınca nasıl şişman değilsiniz hocam? Basbayağı şişmansınız. Önerim akşam yemek yemeyin ve abur cubur yemeyin. O göbek zor gider gibi. Ramazan da geliyor desek ancak 7-8 aya normal kiloya ulaşırsınız. Zayıf olmak mı şişman olmak mı derseniz eğer normal kilolu olmak derim.

Hocam bende göbek yok. Yağ oranım fazla. Zaten hayatım dışarıda geçtiği için o yüzden düşünülen gibi göbeğim yok ama yağ oranım fazla.

Hocam bende göbek yok. Yağ oranım fazla. Zaten hayatım dışarıda geçtiği için o yüzden düşünülen gibi göbeğim yok ama yağ oranım fazla.

Hocam ablam mesela 80 kilo falan 160 boyunda göbeği çok büyük değildi kalçası büyüktü ama siz ne olursa olsun şişmansınız yani. Göbeğiniz benim kadar olamaz mesela :D

@739150 e arkadaş yağ oranı fazlalığı ne demek? Kore görme engelli demekle aynı şey. Kandırma kendini. Basbayağı obezsin.

Hocam haklısınız demek istediğim düz bir göbeğe sahibim yani ben obez değilim demiyorum ki. Sadece zayıflamam gerekli mi diye bilgi almaya geldim. 1 ayda 6-7 kilo verebiliyorum eğer bir ilaç falan kullanmıyorsam.

Kanka ilk bir kolayı kes tamamen bir de meyve tabağına yönel o zaman düzelebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı