Sağlık Bakanlığının açıkladığı verilere inanıyor musunuz?

Verilere inanıyor musunuz?


  • Oy verenlerin toplamı
    49

şahsi

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
644
Çözümler
3
Ben şahsen inanmıyorum. YKS sınavının tarihiyle oynandığı zamanda özellikle yaz turizmi şehirlerine giriş/çıkışları açtıklarından beri samimiyetsiz geliyor tüm bu açıklamalar. Turizmi eğitime tercih ettiklerini, turizm uğruna vaka sayılarını daha az gösterdikleri düşüncesindeyim. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Tanıdığım 3 kişi bu hafta içinde öldü ve 4 kişi de pozitif. Yani ben gerçek olduğunu düşünmüyorum. Ama neden yaptıklarını da tam olarak anlamasam da halk korkması diye söylemiyorlar bence.
 
Şu anda muhattab olduğunuz hükümet Türkiye tarihinin en büyük sahtekarları tarafından yönetiliyor. Algı yaratmak için her türlü yalandan ve sahtekarlıktan çekinmeyeceklerdir. Bu insanlar güçlerini kaybettiklerinde gidecekleri yer yüce divan olacak. 35 milyon gencin geleceğini bir imzayla satmış insanlardan bahsediyoruz. Sadece hükümet olabilmek için yaptılar bunu.
 
Muhtemelen turizm sezonunun tamamen bitmesini bekliyorlar. Aynı zamanda ise hepimizin gördüğü hatta birebir deneyimlediği bir ekonomik kriz mevcut. Fabrikalar bir kez daha kapalı kalır ve üretim yeniden durma noktasına gelir ise bu sefer çok daha ciddi sorunlar ile baş başa kalırız. Muhtemelen bu iki nedenden dolayı gerçek vaka sayılarını kamu ile paylaşamıyorlar.
 
82 milyon insan, 50 milyondan fazlası her gün dışarda, ve günde 100bin test. Tabii ki vakalar çok daha fazla. Benim de bir tanıdığım öldü virüsten dolayı maalesef. Yaşlılara bakmıyorlarmış artık sanırım, gençleri yoğun bakıma alıyorlarmış.
 
Mantıklı düşünün. Vaka sayıları havada uçuşuyor. Ölüler için mezar yerleri zar zor bulunuyor. Sokakta hala hastalıklı insanlar geziyor. Hastaneler hastalık kaynıyor. Bunları kafanızda canlandırın. O zaman kendinize sorun rakamlar gerçek mi değil mi diye. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı