Sahibinden.com Üzerinden Dolandırıldım

Daha fazla  
10 Nisan'da sahibinden.com üzerinden yaptığım ekran kartı, anakart ve güç kaynağı için kaya bilgisayar adlı hesapla iletişime geçtim. Fiyatlar 2. el piyasasının altında olduğu için hemen sazan gibi atladım ve EFT ile 500 TL gönderdim. Benim gibi birçok kişi bu şekilde fiyatı makul görüp EFT ve havale ile dolandırıcılara para gönderiyor. Lütfen benim gibi salak olmayın gözünüzle görmediğiniz hiçbir şeyi almayın. Dolandırıcının banka hesabı ve bilgileri;
Ad Soyad: ŞEBNEM KAYA
IBAN: Vadesiz TL TR77 0011 1000 0000 0080 5517 05 QNB Finansbank.
Tel: 05347903743

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun hocam. Bilgisayar bileşenlerini bilse de bilmese de yanınızda bir arkadaş olmadan, test edilmeden alınmaz. G41 anakart bulmuştum. Bilgisayardan anlamayan arkadaşım ile beraber gittik ben fark etmedim o işlemci soketindeki yamuk pini fark etti. 10TL kapora yandı ama sağlık olsun.
Bu arada polise değil savcılığa suç duyurusunda bulunun.

Geçmiş olsun, malum Türkiye de yaşıyoruz. Ben de çok fazla satış yaptım, hiç almadım güvenemiyorum çünkü helal süt emmiş birine rastlamak çok zor oldu bu zamanlarda, ilk tercihiniz elden alacağınız ürünü kontrol edip, parayı vermek olmalı artık.
Bu güne kadar sıvı soğutma olsun işlemci olsun bütün işlemlerimi elden yaptım.

Hocam aynı kişiden gt 1030 ekran kartı almak için yazdım adam cevap verdi sonra satın almak için gittim parayı yatırdım aynı hesaba bir sonuca vardınızmı adam benide dolandırdı ve geri almam lazım benim bu parayı nasıl alacağımı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı