Sahibinden.com'da dolandırıldım

Yanlış bilgi vermeyiniz, savcılıkta 1 TL bile masraf olmuyor.
Ya sana savcılıkta masraf yapıyorsun diyen oldu mu gözünü seveyim. Savcılık dava vs. peşinden koşarken oraya git gel dünya kadar yakıt zart zurt harcayacak masraf yapacak. Nerenizden anlıyorsunuz anlamıyorum. Ben sanki savcılık para istiyor yazdım da buraya kalkmış yanlış bilgilendirme diye yazıyorsun. Hayret bir şey arkadaş ya.

Benim telefon tuşlu orda mesajlaştık. Bugün bankadan dekont da aldım tuşlu telefondaki yazışmaları nasıl alıcaklar ?
Dostum konuyu baştan sona kadar okudum bir söylediğin bir söylediğini tutmuyor. Bir Whatsapp'tan yazıyorum görüldü atıyor diyorsun bir telefonum tuşlu diyorsun hangisine inanalım? Ya da konu olsun diye mi konu açıyorsun?
İşin garibi adamla yarım saat Whatsapp' dan konuştuk kargo ile ilgili ne olduysa bir anda oldu ve ulaşamadım. Ne deseniz haklısınız.

Dostum konuyu baştan sona kadar okudum bir söylediğin bir söylediğini tutmuyor. Bir Whatsapp'tan yazıyorum görüldü atıyor diyorsun bir telefonum tuşlu diyorsun hangisine inanalım? Ya da konu olsun diye mi konu açıyorsun?
Tabletten Whatsapp' tan konuştuk. Fakat mesajlarım gitti. Sadece telefonumdaki mesajlar duruyor. Konu olsun diye niye konu açayım ? Olay başıma ilk defa geldiği için mesajlarda hata yapmış olabilirim. Ne yazık ki Whatsapp mesajlarım durmuyor. Telefon mesajlarını tabletle çektim yarın tabletten göstersem alabilirler mi ?
Görüldü atıyor kısmına gelince pazartesi whatsapptan yazdım görüldü atıyordu, cevap vermiyordu.

Ya sana savcılıkta masraf yapıyorsun diyen oldu mu gözünü seveyim. Savcılık dava vs. peşinden koşarken oraya git gel dünya kadar yakıt zart zurt harcayacak masraf yapacak. Nerenizden anlıyorsunuz anlamıyorum. Ben sanki savcılık para istiyor yazdım da buraya kalkmış yanlış bilgilendirme diye yazıyorsun. Hayret bir şey arkadaş ya.
Öncelikle üslubunuza dikkat edin. Ben size siz diye yazıyorsam, siz bana sen yazamazsınız. Nerenizden anlıyorsunuz demek yerine daha düzgünce ifade edebilirsiniz yani savcılığa git gel vb bir sürü para gidecek demek istediyseniz ve ben bunu yanlış anladımsa kibarca cevap verilir.

Öncelikle üslubunuza dikkat edin. Ben size siz diye yazıyorsam, siz bana sen yazamazsınız. Nerenizden anlıyorsunuz demek yerine daha düzgünce ifade edebilirsiniz yani savcılığa git gel vb bir sürü para gidecek demek istediyseniz ve ben bunu yanlış anladımsa kibarca cevap verilir.
Hayatım boyunca yalan söylemedim. Bilmediğim konu hakkındada zerre konuşmam. Konuşandan da bir o kadar nefret ederim. Bildiğim şeyleri de söylemekten çekinmem. Adamın verdiği 10000 TL de olsa zaten mahkemesiydi, sorgusuydu, işlemleriydi, gel git, tekrar polis çağırsın, tekrar tekrar gel git milyon defa yapılacak tekrarlar sonrasında '' Allah kahretsin nereden şikayetçi oldum. '' diyecek bir hale geldiğimiz bir memlekette yaşıyoruz. Yanlış yapma şansımız yok. Kaybedilen paranın peşinden koşarken hem daha fazla paranızı hem de psikolojinizi kaybediyorsunuz.

Yanlış bilgi vermeyiniz, savcılıkta 1 TL bile masraf olmuyor.
Şeklinde itamınızdan sonra 2 tane de kendini bilmeyen konuyu okumayan kişiler atarlı cümlelerinizi beğeniyorlar. Önce konuyu okuyun. Neyden bahsedildiğinin farkına varın. 1 TL bile harcanmıyor derken benim sanki savcıya el altından para yedirmeniz gerekiyor gibi algıladığınız cümlemin yanlış yerlere çekildiğini ve insan sabrını şerefini zorladığını belirtmek istedim.
Yalancı, yalakacı, yancı ya da bunun gibi bir şey yapmadım. Eğer benden özür bekliyorsanız önce kendiniz özür dilemeyi öğrenin.

Şeklinde itamınızdan sonra 2 tane de kendini bilmeyen konuyu okumayan kişiler atarlı cümlelerinizi beğeniyorlar. Önce konuyu okuyun. Neyden bahsedildiğinin farkına varın. 1 TL bile harcanmıyor derken benim sanki savcıya el altından para yedirmeniz gerekiyor gibi algıladığınız cümlemin yanlış yerlere çekildiğini ve insan sabrını şerefini zorladığını belirtmek istedim.
Yalancı, yalakacı, yancı ya da bunun gibi bir şey yapmadım. Eğer benden özür bekliyorsanız önce kendiniz özür dilemeyi öğrenin.
Atarlı cümle öyle olmaz. Beğenip beğenmemesi de sizin cevabınızı şekillendirmez. El altından para yedirmeniz gibi algıladığım sonucuna nasıl ulaştınız orası da ayrı bir muamma. Sabır ve şerefi zorlayan bir cümle de kurmadım kurmamda! Haddime de değil. Özür gibi bir beklentim de olmadı sadece olması gerekenleri yazdım.

Yanlış bilgi vermeyin demem sizi niye bu kadar rahatsız etti?

Konu daha fazla kirlenmesin. Size son cevabımdı.

Dolandırıcı o parayı çoktan yemiştir...
Muhtemelen bana para gelmedi diyecek. Para hesabına gelende alacağım vardı o geldi diye harcadım. Diyecek 3 kuruş paranı sonra ödeyecek ki o da öderse para-bilgisayar-mesajlar arası bağ kurulabilirse....

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı