Alabilirler. Bir sorun olmaz. Ama isme havale yaptıysanız ve elinizde konuşma varsa bile adam ben sattım, elimde bilgisayar yok. Sattığım bilgisayarın parasını aldım gibi bir şey söylerse yine sen paranı alamazsın. Bence böyle amatörlükler yapma 1000 TL çok para ama abartılacak kadar çok da bir para değil. Sana pahalı bir tecrübe olmuş. Savcılık vs dünya kadar masraf yapacaksın. Para gelecekmi oda mechul. Sahibinden.com üzerinden alacağın herşeyin GET ile satıldığına emin ol ya da elden alabileceğin aynı şehirde olduğun kişilerden al. Kalkıp da başka şehirden GET olmadan almaya çalışmak ahmaklıktır. Sana olabilecek şeyi anlatayım. Adamı bulma şansları var evet telefondan ismini bulurlar. Sonra adamı mahkemeye çağırır ve ürün alışverişi ile ilgili olan yazışmaları gösterirler. Bunun dışında adam parayı aldıktan sonra ürünü elden bu arkadaşa sattım derse bittiğin andır. Adama kargo yapmakla ilgili birşey söylediysen kargo numarasını vermesini isteyecekler adamdan. Adam veremeyeceği için yaptığı dolandırıcılık ortaya çıkacaktır. Şimdi paranı alma olasılığın %5 falan muhtemelen. Olurda almayı kafana koyduysan bir savcılığa git ve avukatla görüş derim.