Sahibinden Param Güvende ile yapılan iadede alıcı farklı ürün gönderdi

Bence satmayın bu platformdan, ben yaşadım siz yaşamayın. İllaki bir boşluğunuza gelir ve video kaydı almayabilirsiniz.

Hocam başka türlüde satacak yer yok o sıkıntı sahibinden piyasada tekelleşti.

Dolap desen komisyon tonla ona benzer uygulamalark kullanan yok Letgo kullanan kalmadı.

Hocam başka türlüde satacak yer yok o sıkıntı sahibinden piyasada tekelleşti.

Dolap desen komisyon tonla ona benzer uygulamalark kullanan yok Letgo kullanan kalmadı.
Param güvendeyi sakın kullanmayın. Ben mağdur oldum siz de olmayın sadece elden teslim yapın.

Son düzenleme:
Yani bir sistem yapıyorlar ve adı "Param Güvende" dolandırıcılar için yapılmış meğer. Son satışım olacak bu sistemle bundan önce de yapmıştım ama bir sorun olmamıştı.

Belki ürünü kargoya verirken gramını öğrenin yardımcı olabilirler sahibinden, onun dışında şikayet edin(böyle küçük bir şey için dava açarlar mı bilmiyorum) açın hatta uğraşın kazanırsanızda avukat ücreti ne varsa ona kitlersiniz.

Bu sistem ancak ücra köyde, kasabada yaşayıp çöpe atmayı düşündüğü şeyleri satmak isteyenler için faydalı. Çalınırsa çalınır, çalınmazsa ne ala diyeceğiniz şeyler dışında kullanılmamalı.

Yine de alıcıyı sahibindene şikayet edin ve iadeyi onaylamayın. Birkaç kişiye daha yaparsa hesabı banlanır. Para iadesini de geciktirmiş olursunuz.

Bu sistem ancak ücra köyde, kasabada yaşayıp çöpe atmayı düşündüğü şeyleri satmak isteyenler için faydalı. Çalınırsa çalınır, çalınmazsa ne ala diyeceğiniz şeyler dışında kullanılmamalı.

Yine de alıcıyı sahibindene şikayet edin ve iadeyi onaylamayın. Birkaç kişiye daha yaparsa hesabı banlanır. Para iadesini de geciktirmiş olursunuz.

Zaten kullanmadığım bir üründü zararına satıyordum. Kullanmak isteyen biri olursa diye ilan açtım. Bu sistemi artniyetli kullanan çok insan var.

Az önce sahibinden müşteri hizmetleri yetkilisiyle görüştüm bizim sorumluluğumuzda değil deyip iadeyi geciktiremeyeceğini ve üstelik alım yaparken kişinin T.C girmeden aldığını daha yeni öğrendim. Biz satış yaparken bütün bilgileri doğruluyoruz ama alıcılar elini kolunu sallayarak alışveriş yapıyor. Bir düzenleme şart bu sisteme.

Şikayetvar'a da şikayet oluşturdum ama bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Hocam alıcının parası güvende bizim ürünümüz güvende değil. Benim harddiskimi bozdu iade etti videom yoktu dava vs açamadım. Sadece alıcının hesabına işlem başlatacaklarmış. Sonuç mağdurum. Ama ürün alacaksanız gayet iyi sistem görüyorsunuz zaten.

Hocam alıcının parası güvende bizim ürünümüz güvende değil. Benim harddiskimi bozdu iade etti videom yoktu dava vs açamadım. Sadece alıcının hesabına işlem başlatacaklarmış. Sonuç mağdurum. Ama ürün alacaksanız gayet iyi sistem görüyorsunuz zaten.
Eskiden bu şekilde oluyordu. Savcılığa başvuracağınızı söylediğinizde parayı bloke ediyorlardı. Şimdi demek ki tamamen hırsızlara şenlik yeri haline gelmiş.

Eskiden bu şekilde oluyordu. Savcılığa başvuracağınızı söylediğinizde parayı bloke ediyorlardı. Şimdi demek ki tamamen hırsızlara şenlik yeri haline gelmiş.
Hemde nasıl bazı param güvende açık olmayan ilanlarda nasıl açmama sebepleri okuyorum bi' görseniz adamlar artık bundan para kazanıyor herhalde.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı