Sahibinden satıcısı iadeyi kabul etmiyor

Onaylamıyorum gibi bir buton var mı geri bana işlemciyi yollayacak mı?
İtiraz edersen ürün incelenir yorumlara falan bakılır on göre ürünün kimde kalacağı belirlenir

O zaman her türlü ben kazanıyorum herhalde.

O mu itiraz edecek ben mi edeceğim?
Evet, Sahibinden’in Param Güvende sistemi üzerinden alım yapan bir kişi, ürünü iade ederken satıcı iade koşullarına itiraz edebilir. İtiraz süreci şu şekilde işler:

1. Alıcı iade talebi oluşturur: Ürünü teslim aldıktan sonra, eğer ilanda belirtilenden farklı bir durum varsa veya ürün beklediği gibi çıkmazsa, alıcı iade talebi oluşturabilir.

2. Satıcı iade talebine itiraz edebilir: Eğer satıcı, iadenin haksız olduğunu düşünüyorsa (örneğin, ürünün doğru gönderildiğini veya alıcının keyfi iade yapmak istediğini), Sahibinden’e itiraz edebilir.

3. Sahibinden değerlendirme yapar: Sahibinden ekibi, ilandaki açıklamaları, mesajlaşmaları, ürünün durumu hakkında alıcı ve satıcıdan alınan bilgileri değerlendirerek bir karar verir.

4. Karara göre işlem yapılır: Eğer Sahibinden ekibi alıcıyı haklı bulursa, iade süreci devam eder ve alıcının parası iade edilir. Satıcı haklı bulunursa, ücret satıcıya aktarılır ve iade reddedilir.

Eğer alıcı haksız yere iade talebi oluşturursa ve satıcı itiraz ederse, Sahibinden alıcının iadesini kabul etmeyebilir.

Evet, Sahibinden'in Param Güvende sistemi üzerinden alım yapan bir kişi, ürünü iade ederken satıcı iade koşullarına itiraz edebilir. İtiraz süreci şu şekilde işler:

1. alıcı iade talebi oluşturur: Ürünü teslim aldıktan sonra, eğer ilanda belirtilenden farklı bir durum varsa veya ürün beklediği gibi çıkmazsa, alıcı iade talebi oluşturabilir.

2. satıcı iade talebine itiraz edebilir: Eğer satıcı, iadenin haksız olduğunu düşünüyorsa (örneğin, ürünün doğru gönderildiğini veya alıcının keyfi iade yapmak istediğini), Sahibinden'e itiraz edebilir.

3. sahibinden değerlendirme yapar: Sahibinden ekibi, ilandaki açıklamaları, mesajlaşmaları, ürünün durumu hakkında alıcı ve satıcıdan alınan bilgileri değerlendirerek bir karar verir.

4. karara göre işlem yapılır: Eğer sahibinden ekibi alıcıyı haklı bulursa, iade süreci devam eder ve alıcının parası iade edilir. Satıcı haklı bulunursa, ücret satıcıya aktarılır ve iade reddedilir.

Eğer alıcı haksız yere iade talebi oluşturursa ve satıcı itiraz ederse, sahibinden alıcının iadesini kabul etmeyebilir.

Mesajlaşma yok o bana 2 tane fotoğraf atmış olay bundan ibaret o bozdun diyor ben bir şey yapmadım diyorum.

Evet, Sahibinden'in Param Güvende sistemi üzerinden alım yapan bir kişi, ürünü iade ederken satıcı iade koşullarına itiraz edebilir. İtiraz süreci şu şekilde işler:

1. alıcı iade talebi oluşturur: Ürünü teslim aldıktan sonra, eğer ilanda belirtilenden farklı bir durum varsa veya ürün beklediği gibi çıkmazsa, alıcı iade talebi oluşturabilir.

2. satıcı iade talebine itiraz edebilir: Eğer satıcı, iadenin haksız olduğunu düşünüyorsa (örneğin, ürünün doğru gönderildiğini veya alıcının keyfi iade yapmak istediğini), Sahibinden'e itiraz edebilir.

3. sahibinden değerlendirme yapar: Sahibinden ekibi, ilandaki açıklamaları, mesajlaşmaları, ürünün durumu hakkında alıcı ve satıcıdan alınan bilgileri değerlendirerek bir karar verir.

4. karara göre işlem yapılır: Eğer sahibinden ekibi alıcıyı haklı bulursa, iade süreci devam eder ve alıcının parası iade edilir. Satıcı haklı bulunursa, ücret satıcıya aktarılır ve iade reddedilir.

Eğer alıcı haksız yere iade talebi oluşturursa ve satıcı itiraz ederse, sahibinden alıcının iadesini kabul etmeyebilir.

Mesajlarıma görüldü atıyor ve sahibinden 15 saat kaldı bir şey olmuyor para iadesi olur mu?

Son düzenleme:
Mesajlaşma yok o bana 2 tane fotoğraf atmış olay bundan ibaret o bozdun diyor ben bir şey yapmadım diyorum.

Mesajlarıma görüldü atıyor ve sahibinden 15 saat kaldı bir şey olmuyor para iadesi olur mu?
Süre bitene kadar iade talebi oluşturmaz ise para sana gelecektir

Nasıl yani oda iade talebi geri bana oluşturabilir mi zaten ben iade ettim.
Oluşturabilir ama beklemede kal süre bitince para geri verilir ama ilk iş gününde yani pazartesi

Hocam sonuçlandımı ?

Son düzenleme:
Oluşturabilir ama beklemede kal süre bitince para geri verilir ama ilk iş gününde yani pazartesi.

Hocam sonuçlandı mı?

Hocam iade kabul edildi para yattı kartıma ama bayağı bekledi onay vermedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı