Durum nedir bir gelişme oldu mu?
Henüz yok, olduğunda konuya eklerim.
---------------------------
-
---------------------------
Güncelleme:
Mevcut oturduğum kiralık yerde ev sahibi ile uzlaşmayı başardığım için, açtığım bu konuda bahsettiğim yere taşınmaktan vazgeçtim. Ancak bu haksızlığın peşini bırakmadık tabii.
@Kim Dokja Yönetim, şahıs ile konuşmaya çalışsa da kendisi kafasını kuma gömdü. Yönetim "zaten orası sizin yeriniz, kendi aracınızı park edebilirsiniz" dediğinde, aile dostumuz (yerin sahibi) kendi aracı serviste olduğundan benden rica etti. Bende işgalci şahısın arabasını çıkardığı bir gün bahsi geçen o park yerine kendi aracımı koydum. Sonraki gün arabama not bırakıldığını gördük, işte "burası benim yerim, tanıdıklarım var, sizi dava ederim, aracınızı derhal çekin" gibi hafif tehditvari şeyler yazmış.
Şimdi bu kişi kim oluyor da yönetimin uyarılarından kaçıp dururken, dostumun mülkiyet alanında duran aracıma (malıma) bu notu bırakarak bize
nutuk çekiyor!?
Dostum o olaydan sonra site yönetimini aramış, notun bırakılış görüntüleri için kamera görüntülerini istemiş ve doğal olarak
öfkeli şekilde: "Bir daha bu kişi veya herhangi bir tanıdığı hiç fark etmez, bu olayı tekrarlarsa ben ve arkadaşlarım şahsa gerekli fiziksel müdahalede
(not: bunu önermiyorum, yasal yollara başvurun) bulunacağız" şeklinde belirtmiş.
Yönetici ortalığın karışacağından endişe edip durumun yarattığı öfkeyi net şekilde karşı tarafa iletmiş olacak ki şahıs sonunda kafasını kumdan çıkarmayı akıl ettip direkt geri adım attı, sorun çözülmüş. Şahıs sözde site yönetimini dava edecekmiş, o kısmı bizi alakadar etmez zaten.
-
Hukuksal açıdan kısaca bahsetmek gerekirse; Böyle bir durumla karşılaşırsanız
mutlaka avukata gidin, çünkü otopark meselelerinde birçok detay herşeyi değiştirebiliyor. Şiddet gibi hoş olmayan yöntemlere başvurmaya çalışarak haklıyken haksız duruma düşmemeye önem verin.