Custom ROM Samsung A10 Custom ROM sonrası açılmıyor

Geliştirici

Decipat
Makaleler
1
Herkese merhaba. Telefonuma LineageOS kuracaktım. Telefonu TWRP modunda iken başarılı bir şekilde bu rehbere göre temizledim. Bu arada silerken dahili Depolama'yı da seçtim. Bilgisayar üzerinden ROM dosyasını cihaza attım ve kurdum. Fakat şimdi telefon açılmıyor. Ne yapmam gerekli? İyi sosyaller!

Hocam TWRP'yi dediğiniz gibi yapıp flashladım ses açma ve Power tuşuna basmama rağmen girmiyor TWRP moduna. Hata olabilir atmamıştır diye 1-2 defa daha Odin ile flashladım ama yine açılmıyor. Android recovery kısmı geliyor (şu reboot System Now, reboot to Bootloader vs. olan kısım) anlayacağınız TWRP'ye giremiyorum.
Hocam telefonu normal şekilde açın, ayarlardaki oem kilit açma kısmını yeniden kontrol edin.
Twrp'yi flashladiktan sonra android logosunu gormeden twrp girmeniz gerekiyor, yoksa stock rom twrp'yi siliyor.

@363652 hocam dediğiniz doğru katılıyorum ama, bazı Samsung cihazlarda hata verebiliyor böyle. Direkt recovery menüsüne girse de silebiliyor.

@363652 hocam dediğiniz doğru katılıyorum ama, bazı Samsung cihazlarda hata verebiliyor böyle. Direkt recovery menüsüne girse de silebiliyor.
Hocam benim cihazimdada birkaç kere oldu bu olay. Telefonu normal şekilde açınca düzeliyor. Düzelmezse de son stock rom'u atmak düzeltiyor.

Hocam benim cihazimdada birkaç kere oldu bu olay. Telefonu normal şekilde açınca düzeliyor. Düzelmezse de son stock ROM'u atmak düzeltiyor.

Hocam hiç uğraşmadım. Stock ROM'u tekrardan kurdum. Olmadı başka bir zaman "LineageOS nasıl kurulur?" adı altında bir konu açarım oradan hallederiz.

Nasıl isterseniz hocam :D GSi'de brick olma ihtimali daha az söylemiş olayım.

Hocam wipe kısmına girin, önce normal wipe yapın. Sonra factory reset kısmına gelip factory reset yapın.
Wipe menüsüne geldiğinizde fotoğraf atın anlamazsanız.

Hocam ben wipe işlemini yaptım. Data, cache, dalvik bu 3 bölümü sildim. Şimdi factory reset nasıl yapacağım? Onu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hocam hiç uğraşmadım. Stock ROM'u tekrardan kurdum. Olmadı başka bir zaman "LineageOS nasıl kurulur?" adı altında bir konu açarım oradan hallederiz.

Hocam ben wipe işlemini yaptım. Data, cache, dalvik bu 3 bölümü sildim. Şimdi factory reset nasıl yapacağım? Onu bilmiyorum.
Hocam wipe menüsünde sağdaki butonda factory reset seçeneği var. Ona basıp "yes" yazacaksınız.

Hocam wipe menüsünde sağdaki butonda factory reset seçeneği var. Ona basıp "yes" yazacaksınız.

1234-png.png

Hocam şu an bu ekran var karşımda maruz görün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı