Samsung A54 ve Realme GT2

Bütçe
12.000
Arkadaşıma aldırdığımda Android 13 ile gelmişti, o zaman demek oluyor ki Android 16'yı da görebilir. :) bence bu güncelleme konusunu kapatalım ve size kanıt olarak şu bağlantıyı bırakıyorum: Notify Update. Burada, en aşağıya inerseniz, Samsung'un kendi sitesinde aldığı güncellemeler ve diğer bilgileri görebilirsiniz. Kamera konusuna gelecek olursak, iki cihaz arasında "aman Allah'ım, bu kamera çok iyi!" diyebileceğiniz büyük bir fark yok. Almayı düşünen arkadaş, bence bir de YouTube videolarına bakmalı.
Dostum bizim sorunu çözdüm. Cihaz başka ülkelerde dediğin gibi sürülmüş Türkiye'ye 2021 Haziran ayı girmiş. Sebebi bu sanırsam.

@Peganeo Hocam kamera konusunda Honor 70'e bakabilirsiniz. A54'ten daha iyi.
Sony'nin IMX800 sensörünü kullanıyor. Dxomark skorunda da önde.
Fotoğraf konusunda güzel iş çıkartıyor gibi duruyor ama tip olarak hiç güzel durmuyor. Ama aklımda bulundurayım, teşekkürler öneri için.

Yukarıdaki yorumum dislike almış gerçekten anlamıyorum 12 GB RAM 256 hafiza ve sp 888 işlemci var üstüne kamerasıda iyi 50 MB ana kamera diğerleri pek iyi değil ama A54'ten iyi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@429065 @HayalPeresTR3402 lperest.
Konuya açıklık getireyim.
S20 FE Snapdragon Android 11 ile kutudan çıktı ben kullanıyorum biliyorum zaten diğer S20 üyelerinden farkı da bu Android 11 ile kutudan çıktı Android 14 alması muhtemel çünkü S10 Lite da böyle olmuştu S10 serisi S10 Lite hariç Android 13 alamadı S20 serisi de S20 FE Snapdragon hariç Android 14 almayacak gibi duruyor ama kesin bir şey söylemiyorum sadece teori ve Android 10 ile kutudan çıktı denemeden önce araştırmak gerek.

Arkadaştan resim atmasını istedim sonuç burada.

Daha Android 14 tanıtılması ki S23 serisinde de böyle.
Ve S20 FE orta segmenttir amiral gemisi değil demek yanlış s serisi başlı başına Premium seri ve hangi orta segment ön ve arka kamera 4K 60FPS video çekiyor hangi orta segmentte amiral gemisi işlemci var.
Hangi orta segmentin yazılımı S20 FE kadar kısıtlı değil (hangi orta segment dex destekliyor)
Ya da S22 S21 bile amiral gemisi olarak görülmüyor demekte yanlış s serisi ve S20 FE için yazdıklarımın aynısı hatta daha fazlası geçerli.

Android 10 ile piyasaya sürülmüş yine 11 değil yani 3 büyük güncellemesini aldı.

S20 FE SD Android 11 ile sürüldü nereden bakıyorsanız S20 FE Exynos için bakıyorsunuz.
Ve Android 14 One UI 6 ve 6.1 alması muhtemel daha alacak 1 büyük güncellemesi var.
Bu site samsunga ait ve bu Snapdragon işlemlicili S20 FE'nin ürün kodu ve Android 11.

Şimdi şöyle yazarsın aa bak geleceğim güncellemede Android 14 yazmıyor Android 13 yazıyor yazarsın ama Android 16ya kadar güncelleme garantisi olan S22 ultrada bile Android 14 Android 15 ya da Android 16 yazmıyor Galaxy S22 Ultra | SM-S908E | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com

Son düzenleme:
@564300 peki S20 FE ve A54 seçeneklerinden hangisini tavsiye edersiniz?

O size bağlı S20 FE A54'ten çok daha iyi çok daha üstün bir telefon ama A54 üzecek bir telefon değil güncelleme desteği önemliyse Android 17'ye kadar güncelleme alacak A54 mantıklı ama güncellemeyi önemsemiyorsanız S20 FE daha mutlu eder ve daha iyi.
Ben S20 FE alırım geçen yılda A73 mü alsam yoksa S20 FE mı diye düşündüm ben performansa, güce, üstünlüğe, üstün Premium amiral gemisi özelliklere, kısıtlı olmayan yazılıma ve daha iyi fotoğraf ve video performansına bakarım dedim S20 FE aldım.

A54 ekranı çok şık durmuyor ekran oranı kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı