Kullandığınız laptopun ekran kartı ve işlemcisi nedir?
Alienware m17 R5, 6900HX RX 6850M XT
Bu sayfa Alienware m17 R5, 6900HX RX 6850M XT serisi laptoplar hakkında incelemeler ve diğer bilgileri içerir m17.www.notebookcheck-tr.com
Bu laptop.
@bluerr hocam elinize sağlık. Çok güzel rehber olmuş. Kasa toplarken 2K monitör önerisi isteyen arkadaşlara bu monitörü öneriyordum, iyi ki önermişim. Ben Samsung Odyssey Neo G8 32" 240Hz UHD modelini kullanıyorum hocam. O monitör hakkında yorumlarınız nedir? BIOS kullanımında biraz sorun yaşıyorum. Özellikle BIOS güncellerken flash kısmına geçtiğimde asla görüntü alamıyorum. Bir ayar mı var? Yoksa kronik bir sorun mu?
düşük fps oldukça başa bela açılma ihtimali var gibi dimiAAA oyunlarda idare ederde CS 2 için zayıf. 240Hz'nin hakkını verse iyi olurmuş. En iyi hareket netliği ve en az Black smearing için 240 FPS almanız lazım G65B de. Yine de denemeden kesin bir şey söylemek güç.
Scanline nedir desem?AAA oyunlarda idare ederde CS 2 için zayıf. 240Hz'nin hakkını verse iyi olurmuş. En iyi hareket netliği ve en az Black smearing için 240 FPS almanız lazım G65B de. Yine de denemeden kesin bir şey söylemek güç.
Teşekkürler. Neo G8 de neredeyse kronik denecek kadar scanline sorunu var. Size sorunsuz geldiyse çok iyi monitör. Her alanda başarılı. G65B'nin daha da iyisi gibi düşünün. Ben Neo G8 yerine Neo G7 öneriyorum scanline şikayetleri yüzünden.
BIOS kısmıyla alakalı bilgim yok maalesef. Monitors unboxed Neo G7 ile Neo G8 kıyaslaması yapmıştı bakmak istersiniz diye paylaşıyorum videoyu.
Rtings incelemesi de var.
Samsung Odyssey Neo G8 S32BG85 Review
The Samsung Odyssey Neo G8 S32BG85 is a 4k, 240Hz gaming monitor with Mini LED backlighting. It features a 32-inch screen and 1000R curve and is a higher-end mod...www.rtings.com
Scanline nedir desem?.
Ahahaha eyvahlar olsun, o kafaya girdi artık hocamO zaman hiç bahsetmeyelim. Varsa da kafaya takarsınız falan hiç gerek yok.
Unuttunuz şu an. Scanline diye bir şey yok ve ben uydurdum.
Ahahaha eyvahlar olsun, o kafaya girdi artık hocam. Monitör işinden çok anlamıyorum. Daha çok kasanın içindeyim. O yüzden sizi yakalamışken öğrenmem lazım .
Hocam baktım resmen çizgi çizgi gözüküyor. Hemen yataktan kalkıp açtım kasayıKafaya takarsınız diye söylemek istemiyorum. Yine de çok lazımsa paylaştığım videoda scanline sorununu dakika 5.17 de gösteriyor. Girip bakabilirsiniz. Veya Samsung Neo G8 scanline yazarsanız da çıkar. Ben tavsiye etmiyorum bence bakmayın.
Hocam baktım resmen çizgi çizgi gözüküyor. Hemen yataktan kalkıp açtım kasayı. Masaüstünde bir kontrol ettim. Videoda ki gibi çizgiler yok. Monitörün dibine girdim göremedim. 4K wallpaper var, her açıdan baktım göremedim iyi haber mi bu .