Rehber Samsung G65B tercih edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@bluerr Hocam elinize sağlık. Çok güzel rehber olmuş. Kasa toplarken 2k monitör önerisi isteyen arkadaşlara bu monitörü öneriyordum, iyi ki önermişim. Ben Samsung Odyssey Neo G8 32" 240Hz UHD modelini kullanıyorum hocam. O monitör hakkında yorumlarınız nedir? Bios kullanımında biraz sorun yaşıyorum. Özellikle Bios güncellerken flash kısmına geçtiğimde asla görüntü alamıyorum. Bir ayar mı var? Yoksa kronik bir sorun mu?

Bu laptop.

AAA oyunlarda idare ederde CS 2 için zayıf. 240Hz'nin hakkını verse iyi olurmuş. En iyi hareket netliği ve en az Black smearing için 240 FPS almanız lazım G65B de. Yine de denemeden kesin bir şey söylemek güç.

@bluerr hocam elinize sağlık. Çok güzel rehber olmuş. Kasa toplarken 2K monitör önerisi isteyen arkadaşlara bu monitörü öneriyordum, iyi ki önermişim. Ben Samsung Odyssey Neo G8 32" 240Hz UHD modelini kullanıyorum hocam. O monitör hakkında yorumlarınız nedir? BIOS kullanımında biraz sorun yaşıyorum. Özellikle BIOS güncellerken flash kısmına geçtiğimde asla görüntü alamıyorum. Bir ayar mı var? Yoksa kronik bir sorun mu?

Teşekkürler. Neo G8 de neredeyse kronik denecek kadar scanline sorunu var. Size sorunsuz geldiyse çok iyi monitör. Her alanda başarılı. G65B'nin daha da iyisi gibi düşünün. Ben Neo G8 yerine Neo G7 öneriyorum scanline şikayetleri yüzünden.

BIOS kısmıyla alakalı bilgim yok maalesef. Monitors unboxed Neo G7 ile Neo G8 kıyaslaması yapmıştı bakmak istersiniz diye paylaşıyorum videoyu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rtings incelemesi de var.

AAA oyunlarda idare ederde CS 2 için zayıf. 240Hz'nin hakkını verse iyi olurmuş. En iyi hareket netliği ve en az Black smearing için 240 FPS almanız lazım G65B de. Yine de denemeden kesin bir şey söylemek güç.
düşük fps oldukça başa bela açılma ihtimali var gibi dimi :) artık sipariş verdim monitörü gelince göreceğim inşallah işime yarar burayada yazarım ama benim bahsettiğim şartlar altında hangi monitörü almamın daha doğru olacağını söyleyebilirmisiniz ? @bluerr

Son düzenleme:

Teşekkürler. Neo G8 de neredeyse kronik denecek kadar scanline sorunu var. Size sorunsuz geldiyse çok iyi monitör. Her alanda başarılı. G65B'nin daha da iyisi gibi düşünün. Ben Neo G8 yerine Neo G7 öneriyorum scanline şikayetleri yüzünden.

BIOS kısmıyla alakalı bilgim yok maalesef. Monitors unboxed Neo G7 ile Neo G8 kıyaslaması yapmıştı bakmak istersiniz diye paylaşıyorum videoyu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rtings incelemesi de var.

Scanline nedir desem? 🤣.

O zaman hiç bahsetmeyelim. Varsa da kafaya takarsınız falan hiç gerek yok.

Unuttunuz şu an. Scanline diye bir şey yok ve ben uydurdum. 😀
Ahahaha eyvahlar olsun, o kafaya girdi artık hocam 😅😅. Monitör işinden çok anlamıyorum. Daha çok kasanın içindeyim. O yüzden sizi yakalamışken öğrenmem lazım 🤣.

Ahahaha eyvahlar olsun, o kafaya girdi artık hocam 😅😅. Monitör işinden çok anlamıyorum. Daha çok kasanın içindeyim. O yüzden sizi yakalamışken öğrenmem lazım 🤣.

Kafaya takarsınız diye söylemek istemiyorum. Yine de çok lazımsa paylaştığım videoda scanline sorununu dakika 5.17 de gösteriyor. Girip bakabilirsiniz. Veya Samsung Neo G8 scanline yazarsanız da çıkar. Ben tavsiye etmiyorum bence bakmayın.

Kafaya takarsınız diye söylemek istemiyorum. Yine de çok lazımsa paylaştığım videoda scanline sorununu dakika 5.17 de gösteriyor. Girip bakabilirsiniz. Veya Samsung Neo G8 scanline yazarsanız da çıkar. Ben tavsiye etmiyorum bence bakmayın.
Hocam baktım resmen çizgi çizgi gözüküyor. Hemen yataktan kalkıp açtım kasayı 🤣. Masaüstünde bi kontrol ettim. Videoda ki gibi çizgiler yok. Monitörün dibine girdim göremedim. 4k wallpaper var, her açıdan baktım göremedim iyi haber mi bu 🤣.

Hocam baktım resmen çizgi çizgi gözüküyor. Hemen yataktan kalkıp açtım kasayı 🤣. Masaüstünde bir kontrol ettim. Videoda ki gibi çizgiler yok. Monitörün dibine girdim göremedim. 4K wallpaper var, her açıdan baktım göremedim iyi haber mi bu 🤣.

Evet iyi haber. 😄 240Hz de yapıyor Neo g8. 165Hz'ye düşürürsen düzeliyor. Tabii tarama çizgisi sorunu varsa. Masaüstünde zaten 240Hz olduğu için fark etmen lazımdı. Belli ki yok. Çözmek için üstte yazdığım gibi yapman gerekiyor normalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı