Samsung Galaxy S5 mi, Yoksa iPhone 6 mı?

Samsung tavsiye ederim. Ancak S5 yerine Note serisi daha iyi olur. Daha uzun ömürlü olur. Note 3 veya Note 4 tavsiye ederim S5 yerine.
 
Bu tamamen size kalmış bir soru siz IOS mi yoksa Android mi kullanmak istiyorsunuz? Bence Samsung almayın bir kaç tane önerim olucak;
Sony Z3 Compact
LG G3
Sony Z2 bu telefonlara göz atabilirsiniz.
 
Açıkçası hangi ekosisteme yakın olduğuna göre değişir bunu araştırmanı öneririm. Onun dışında salt performans olarak baktığımızda iphone 6'nın rakibi olamaz s5. Gerek stabilite olsun gerek performans olsun. Ancak ben Android sistemine yakınım diyorsan Z3 ve Note 4 ya da beklersen s6 iphone 6 ile benzer performanslar ortaya koyar sadece ekosistem tercihin seçiminde etken unsur olur.
 
Kullanın amacınız nedir? Sizin için en önemli olan nedir? Farklı iki işletim sisteminden bahsediyoruz. Bu soruların cevabını bilmeden öneri yaomak çok sağlıklı olmaz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı