Samsung Odyssey G7 monitör nasıldır?

İyi bir panele sahip değil, üst kısmı zamanla açılıyor ben yaşadım yaşayanlar var Şikayet Var'a Odyssey G7 yaz görürsün zaten

İyi bir panele sahip değil, üst kısmı zamanla açılıyor ben yaşadım yaşayanlar var Şikayet Var'a Odyssey G7 yaz görürsün zaten

O panelle ilgili bir sorun değil. İlk önce monitörün çerçevesi ile panelini ayırt et sonra yaz.

O panelle ilgili bir sorun değil. İlk önce monitörün çerçevesi ile panelini ayırt et sonra yaz.
Ayrılan panel değil mi? Panel çerçeveden ayrılıyor sonuçta. Servise gönderdiğimde cihazı panel sorunu olarak not alıp bütün paneli değiştirdiler 🙂

Ayrıca ghosting dışında scanlines sorunu var. Monitörü aldıktan sonra şu sayfaya girip test edebilirsiniz Wallpapers | ROG - Republic of Gamers Global bunların haricinde VRR düzgün çalışmıyor çoğu modelde.

Panel çerçeveden ayrıldı, fanboyluk yapma insanlara yanlış bilgi verme. Önce bir araştır monitörü sonra yaz,ezbere yazma.

Paneli biz renk kalitesi ve tepkime olarak ele alırız. Ayrılma sorunu yapı kalitesi ile ilgilidir. Ayrıca Samsung haterine bunu demen komik oldu 🙂

Ayrılan panel değil mi? Panel çerçeveden ayrılıyor sonuçta. Servise gönderdiğimde cihazı panel sorunu olarak not alınıp bütün paneli değiştirdiler 🙂

Ayrıca ghosting dışında scanlines sorunu var. Monitörü aldıktan sonra şu sayfaya girip test edebilirsiniz Wallpapers | ROG - Republic of Gamers Global bunların haricinde VRR düzgün çalışmıyor çoğu modelde.

Hayır, yapı kalitesi ile ilgili. Yukarıda cevap verdim. Zaten yeni varyasyonlarda o sorun yok.

Ayrıca yine şanslısın, Samsung’dan daha beter servis kalitesine sahip bir firma görmedim.

Paneli biz renk kalitesi ve tepkime olarak ele alırız. Ayrılma sorunu yapı kalitesi ile ilgilidir. Ayrıca Samsung haterine bunu demen komik oldu 🙂

Hayır, yapı kalitesi ile ilgili. Yukarıda cevap verdim.
Gerçekten bilgin yok senin bu kadar insan panel diyor hala insanlara birşeyler anlatmaya çalışıyorsun, oku şunları az bilgilen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı