Sanaldan tanışılan kıza nasıl çıkma teklif edilir?

Direk söyleyin. Ama "Sevgili olalım mı?" diye değil. "Bi ara buluşalım mı?" diye sorun. Öyle aklınızdan süikast planı gibi çıkma teklifi etme planı yaparsanız, değişik değişik taktikler denerseniz büyük ihtimalle işi yürütemezsiniz. Bu gibi durumlarda özgüven sahibi olmak önemli. Reddederse de yapacak bir şey yok.

Çok sevdiğim kızla biraz yakınlaştık (internet üzerinden) aynı sınıftayız. Sorun da şu: kıza nasıl çıkma teklif edeceğimi bilmiyorum.
Şu an arkadaş gibiyseniz hemen çıkma teklifi etme bence. Biraz daha takıl ve ondan hoşlandığını biraz belli et, o da hafif bir şeyler anladığında teklif edebilirsin.

Çok sevdiğim kızla biraz yakınlaştık (internet üzerinden) aynı sınıftayız. Sorun da şu: Kıza nasıl çıkma teklif edeceğimi bilmiyorum.

Teklif derken "benimle çıkar mısın?" gibi bir şey ise tavsiye etmiyorum. Ona senden hoşlanıyorum tarzı cümleler kurmak daha hoş ve olgunca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı