Sanırsam artık Müslüman değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç bir şey bilmediğimi söylemen ise çok komik.
Öyle bir şey demedim, laflarımı bükme.
Böyle bir şey yok bu arada 😆 Otofajiyi biraz daha araştır, ne olduğunu bile tam bilmiyorsun muhtemelen.
Bir daha okursan anlarsın umarım.

Diğer yazdıklarına da cevap veririm ama benim de sana bir şeyler anlatmak için kılımı kıpırdatasım yok🙃

Konu sahibi arkadaş evrim ile evrim teorisi arasındaki farkı kaçırmış. Türlerin Kökeni kitabını okumanızı tavsiye ederim. Darwin'in ilk yayınladığı kitabı.

Hayır çok yanlış bir düşünce. Sorgulamaya kesinlikle Müslümanlıkta hakkın vardır. Sorgulayıp ya gerçeği bulursun ya da gaflate düşersin. Sorgulamak seni yaratıya yaklaştırır. Diğer dinlerin, oluşumların saçma olduğunu anlarsın.

İslam tarihinde sorgulayanların sonu genelde kelleleri olmuştur, araştırmanızı iyi yapın. Tarih üzerinde bunun bol bol örnekleri var. İslam'a özgü bir şey değildir bu arada. Kilise altında Avrupa karanlık çağını zaten söylemeye gerek bile duymuyorum.

Evrende bir düzen yok. Düzenin D si bile yok. Biraz lütfen evren hakkında araştırma yap. Her şeye şaşkın kalacaksın. Evrenin büyük olduğunu bile tam bilemiyoruz.

Hocam kusura bakma ama düzenin olmadığı yerde bilim olmaz. düzen olmasaydıHer gün kurallar değişirdi evrim ağacı bile kabul etti beli bir düzen olduğunu hatta verdiğim örnek sayesinde Kırmızı Asa

Kimse kendini bir şey zannetmiyor. Ego ile hiçbir alakası yok.
Tüm bu evrenin insanları test etmek için yaratıldığını, bu evrenden çok daha büyük cennet ve cehennemin de bu testin sonucu için yaratıldığını zannetmek ego değil de nedir? Kendi kendinizi bu kadar yüceltmeyi bıraksanız aslında...

Evet bu kadar ciddi bir konuyu Technopat'ta sorman saçma burada genelde fırlama veletler çıkar ve boş şeyler anlatırlar.
Hocam yaşınız çok sanki. Daha yeni reşit olmuşsunuz. Bu tür konular hakkında ben şunu kesin biliyorum demen için imam veya ilahiyat fakültesi okuman veya oradan mezun olman gerek. Bu söylenenler kulaktan dolma şeyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı