Elektronik Sapphire Pulse RX 9070 XT 33.299 TL

Hocam ben sıfırdan PC topluyorum 6 ay taksit peşin fiyata görünce aldım açıkçası geri kalan sistemi de başka siteden toplayacağım ekran kartı gelince de takarım.

Pahalı. Düşer diye ASUS'u 31K'den ön sipariş vermedim. Tavsiye satış fiyatının 2 katı bu rakamlar en azından 30 ve altı olmalı/beklenmeli... AMD stok sorunu olmayacak demişti. Sözünü tutamadı sanırım. Piyasada kart yok 1 haftadır.

Pahalı. Düşer diye ASUS'u 31K'den ön sipariş vermedim. Tavsiye satış fiyatının 2 katı bu rakamlar en azından 30 ve altı olmalı/beklenmeli... AMD stok sorunu olmayacak demişti. Sözünü tutamadı sanırım. Piyasada kart yok 1 haftadır.
Normal kartlar duyruldu ve sınırlı sayıda çıkıyor 1 aya ciddi oranda düşer.

Arkadaş anlatmaktan dilimiz de tüy bitti AL MA YIN.

599 doların karşılığı 32-33K değil, kart biraz tuttu diye üstüne koyup keriz silkelemeye çalışıyorlar.

HB şuan 920 dolar civarına satıyor, yahu kaça mâl ettiniz de 920 dolar çekiyorsunuz? MSRP nin üstüne 320 dolar koymuşlar %50 den bile fazla.

Ee stok sorunu yaşayan Nvidia dan ne farkınız kaldı? şuan RTX5080 60K ya bulunabiliyor yani 1600 dolar civarı o da 1000 dolarlık MSRP nin %50 üstüne çıkmış, 9070 XT de yani firmaların nasıl keriz silkelediğini buradan bile rahatlıkla anlayabilirsiniz.

Hepsiburada'nın fiyat kırması için Amazon'un da kendi stoklarına çekmesi lazım. Bu süreçte bu kartın fiyatını ikisinin rekabeti belirler diye düşünüyorum. Amazon satmadığı sürece HB at koşturur böyle😀

Sapphire Pulse RX 9070 XT stok bitmiş. HB şimdi 35'e niye koymadık diye dövünüyordur 😀 teşekkürler Türkiye.

Son düzenleme:
1 ay sonra 26 27 aralığına iner arz talep meselesi. Nasılsa alıyorlar diye iteledikçe iteliyorlar. Biz bu kafa ile daha çok iteleniriz. Müstahak.

Ben lanet ettim artık ne NV ne de AMD alacağım 6700'le idare edebildiğim kadar ederim. Bu fiyatlara boyun eğmemek gerekiyor.

Arkadaş anlatmaktan dilimiz de tüy bitti AL MA YIN.

599 doların karşılığı 32-33K değil, kart biraz tuttu diye üstüne koyup keriz silkelemeye çalışıyorlar.

HB şuan 920 dolar civarına satıyor, yahu kaça mâl ettiniz de 920 dolar çekiyorsunuz? MSRP nin üstüne 320 dolar koymuşlar %50 den bile fazla.

Ee stok sorunu yaşayan Nvidia dan ne farkınız kaldı? şuan RTX5080 60K ya bulunabiliyor yani 1600 dolar civarı o da 1000 dolarlık MSRP nin %50 üstüne çıkmış, 9070 XT de yani firmaların nasıl keriz silkelediğini buradan bile rahatlıkla anlayabilirsiniz.
AMD Türkiye'ye 820 dolar MSRP çekti söylentileri vardı.

30000 TL altina dusmesini beklemek mantiksiz bence. AMD ilk cikisinda zaten 30000 TL demisti. Nvidia stok sorununu duzeltip fiyatlari indirirse anca AMD atak yapar. Kart pahali da olsa rakibi Ti modeline gore cok daha avantajli hala. Ki kart 600 dolar bu da 22000 TL yapiyor. Ama bu rakamlar AMD'nin verdigi rakamlar. Asus gibi markalar sogutmadan dolayi vb. daha pahaliya satiyor. Araya kâr miktarini vergiyi katinca 30000 TL normal bu kart icin. 30000 TL ustu ise firsatcilik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı