Elektronik Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse 29.970 TL!

Şu anlık bütün marka ve modelleri kıyaslayan bir veriye rastlamadım. Geçmiş modellere bakarak yorum yapıyordum. Eğer böyle bir sorun varsa dediğiniz gibi temkinli yaklaşmak lazım.

Gerçekten müthiş bir kart. Bazı oyunlarda 44 dereceleri bile görmüş. Hayırlı olsun. Kartınızın ön incelemesi olarak bu videoya bakabilirsiniz:

PowerColor Red Devil 9070 XT

Kartın tüm özelliklerine de bu adresten bakabilirsiniz:

Sorun yok gibi videoyu siz de izleyin ancak tam sogutma blogunun dibinde olmasi uzun vadede nasil bir etki birakir bilemiyorum. Belki daha detayli bir test yapar yabanci kanallardan birisi. Ama Sapphire'in en ust model kartinda buna dikkat etmeme ihtimali de yoktur.

Sorun yok gibi videoyu siz de izleyin ancak tam sogutma blogunun dibinde olmasi uzun vadede nasil bir etki birakir bilemiyorum. Belki daha detayli bir test yapar yabanci kanallardan birisi. Ama Sapphire'in en ust model kartinda buna dikkat etmeme ihtimali de yoktur.
Şimdi gördüm videoyu. Yenilikler iyidir ama uzun vadede nasıl olur iyice incelemek lazım. Vaktim olunca bakacağım. Teşekkürler.

Şu anlık bütün marka ve modelleri kıyaslayan bir veriye rastlamadım. Geçmiş modellere bakarak yorum yapıyordum. Eğer böyle bir sorun varsa dediğiniz gibi temkinli yaklaşmak lazım.

Gerçekten müthiş bir kart. Bazı oyunlarda 44 dereceleri bile görmüş. Hayırlı olsun. Kartınızın ön incelemesi olarak bu videoya bakabilirsiniz:

PowerColor Red Devil 9070 XT

Kartın tüm özelliklerine de bu adresten bakabilirsiniz:

Baktım hocam hepsine siz atmadan hemen önce aynı şeylere bakmışız, şuan memnun kalacağım diye düşünüyorum. Gelince bakalım, çok teşekkür ederim bu arada ☺️

33K veya 30 altı beklenir mi? Çıkış olduğu için fiyatlar güven vermiyor. Şu an İnce hesap ve Sinerji'de sepete ekleniyor. Ama yükselecek diye bir korku var. Vade farksız 6 taksit için HB ve Idefix'e düşmesini bekleyeceğim

Bence abartılacak kadar bir fark olmaz şahsen arada aşırı fiyat farkı olmazsa 9070 alırdım. VRAM olarak 8 GB VRAM olacağını sanmam bence 12 GB VRAM olarak çıkar diye düşünüyorum.
Yıl olmuş 2025 8 GB VRAM'la çıkaracak halleri yoktur herhalde :D benim RX 580 bile 8 GB.

8 ve 16 GB olarak çıkacağı açıklandı

Son düzenleme:
33K veya 30 altı beklenir mi? Çıkış olduğu için fiyatlar güven vermiyor. Şu an ince hesap ve Sinerji'de sepete ekleniyor. Ama yükselecek diye bir korku var. Vade farksız 6 taksit için HB ve ıdefix'e düşmesini bekleyeceğim

8 ve 16 GB olarak çıkacağı açıklandı

8 GB VRAM çok az şahsen tercih etmezdim 8 GB olanı. Benim RX 580 de bile 8 GB VRAM var :D

33K veya 30 altı beklenir mi? Çıkış olduğu için fiyatlar güven vermiyor. Şu an ince hesap ve Sinerji'de sepete ekleniyor. Ama yükselecek diye bir korku var. Vade farksız 6 taksit için HB ve ıdefix'e düşmesini bekleyeceğim.

Sinerji'de 30.999TL idi. 30'un altına çok ineceğini sanmıyorum inse bile bence aşırı inmez tabii istersen bekleyebilirsin dediklerim sadece tahmin.

8 GB VRAM çok az şahsen tercih etmezdim 8 GB olanı. Benim RX 580 de bile 8 GB VRAM var :D

Sinerji'de 30.999TL idi. 30'un altına çok ineceğini sanmıyorum inse bile bence aşırı inmez tabii istersen bekleyebilirsin dediklerim sadece tahmin.
5060 Ti gibi olacak galiba. 2 farkli versiyon. Direkt 12 olarak gelseydi keske. 4060 Ti, 5060 Ti, 7600 XT ve 9060 XT alanlarin 16 GB VRAM ile ne isi olabilir ki.

Aslinda listeye gore fena bir performansi olmayacak. Soyle 4070 benzeri performans sunarsa mukemmel olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250306_223136_Google.jpg
    Screenshot_20250306_223136_Google.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı