Bu kart için bir sürü şikayete rastladım forumda. Alacaksanız iyi araştırmanızı tavsiye ederim, ben bulaşmazdım.
Dünya çapında bahsetmiştim Türkiye için değil. Türkiye de teknoloji alışverişinin çok yoğun olmadığı kanaatindeyim. RMA durumlarını sadece Türkiye ile kıyaslamak yanıltıcı olacağı için o firmaları da ekledim.PowerColor Türkiye'de resmi olarak satış yapmıyor. HIS firması da aynı şekilde. Sapphire RX 500 serisinde iyi, lakin 5700 serisinde çok sorun çıkardı. Sıcaklık ve sürücü konusunda. Ayrıca Sapphire garanti konusunda çok sıkıntılı, sonucunda MSI, Asus ve Gigabyte firmasına yönelmek iyidir.
Ben bu kartları vatandan alıcam ve fiyatta msi daha ucuzFiyatları nasıl aynı 500 lira fark var. MSI sponsor mu bu arada![]()
RX 5500 serisi çıktığı için 500 serisinin üretimi durduruldu. İlk tükenen kart Sapphire RX 570 Nitro oldu.Bense tam tersini düşünüyorum Sapphire'in gerçekten RX 500 serisinde çuvalladığını düşünüyorum.
Bu coil dediğiniz tam olarak ne oluyor fanlardan tiz bir ses mi geliyor?
Alışverişi yeni mi yaptınız açtı mı Vatan mağazalarını?
Bu arada Fanlardan değil elektronik bir parçasından geliyor cızlama sesiyüksek FPSlerde cızlama sesi geliyor sonuçta daha sonra satmak istediğinizde alıcı fark eder ise almaktan vazgebilir benim görüşüm.5700XT kullanıyorum. Arkadaş sorunlu olduğunu forumlarda gördüm falan dedi ama ben öyle bir şeye rastlamadım hatta 2 ürün önerilmiş MSİ gaming ve 5700XT nitro ben hiç bir sorun yaşamadım aldığımdan bu yana ne ekran kararma ne yeşil ekran ne oyundan atma ilk defa bu kadar pahalı bir kart aldım iyikide almışım diyorum tercih meselesi
Bu coil dediğiniz tam olarak ne oluyor fanlardan tiz bir ses mi geliyor?
Alışverişi yeni mi yaptınız açtı mı Vatan mağazalarını?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.