Şebeke Sinyalinin Düşük Olduğu Yerde Turkcell Superbox Kullanmak

Ayeka57

Hectopat
Evimde ADSL altyapı var ve hat çekmiyor, bazen 1 diş çekiyor ve evde mobil veri bazen çekiyor. Çok zor yani. Superbox alsam 4.5G paketini, internet hızım cok mu düşük olur?

Ne yazıkki evet. Farklı hatlarla deneyin en çok hangisi çekiyorsa onun vınnı'nı alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superbox'u balkona veya evin neresinde şebeke iyi çekiyorsa oraya koymayı da deneyebilirsin. :) İyi bir 4G için sağlam bir şebeke şart. Telefondaki internetten memnun olmuyorsanız, kutulu halinden de memnun olacağınızı sanmam.

Turkcell zaten şebekeniz uygun değilse Superbox hizmeti vermiyor.
Bana 50mbit desteklediğini söylediler, gerçektende 42 Mbit download, 30 Mbit upload hızı alıyordum, ama daha sonraları hız inanılmaz şekilde 5 Mbite kadar düştü, kayıt oluşturdum, sorun yok dediler, 2-3 ay düzelir diye umut ettim, düzelmedi, daha sonra sabit fiber geldi, herhangi bir cayma bedeli ödemeden, mağdur olduğumu belirtip iptal ettim.

[/QUOTE]
Bana 50mbit desteklediğini söylediler, gerçektende 42 Mbit download, 30 Mbit upload hızı alıyordum, ama daha sonraları hız inanılmaz şekilde 5 Mbite kadar düştü, kayıt oluşturdum, sorun yok dediler, 2-3 ay düzelir diye umut ettim, düzelmedi, daha sonra sabit fiber geldi, herhangi bir cayma bedeli ödemeden, mağdur olduğumu belirtip iptal ettim.
Hocam bende sizin yaşadıklarınız yaşadım, rica etsem bilgi verir misiniz; caymak için nereye ne gibi başvurmamız gerekir?

Hocam bende sizin yaşadıklarınız yaşadım, rica etsem bilgi verir misiniz; caymak için nereye ne gibi başvurmamız gerekir?
[/QUOTE]
Hız testi yap, Turkcellin internet sitesinden şikayet oluştur, şikayetini bildir, gerekli hizmeti alamıyorum de, baz istasyonu sinyal kalitesi düşüklüğü, baz istasyonu yoğunluğu sebebiyle de, benden kaynaklı bir durum değil, Turkcell kaynaklı olduğunu söyle, dosya ekle kısmından hız testi sonucunuda gönder ve benden kaynaklı bir durum olmadığı için herhangi bir cayma ceza bwdeli ödemek istemediğini belirt. Onlar sana dönerler zaten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı