Bana 50mbit desteklediğini söylediler, gerçektende 42 Mbit download, 30 Mbit upload hızı alıyordum, ama daha sonraları hız inanılmaz şekilde 5 Mbite kadar düştü, kayıt oluşturdum, sorun yok dediler, 2-3 ay düzelir diye umut ettim, düzelmedi, daha sonra sabit fiber geldi, herhangi bir cayma bedeli ödemeden, mağdur olduğumu belirtip iptal ettim.Turkcell zaten şebekeniz uygun değilse Superbox hizmeti vermiyor.
Hocam bende sizin yaşadıklarınız yaşadım, rica etsem bilgi verir misiniz; caymak için nereye ne gibi başvurmamız gerekir?Bana 50mbit desteklediğini söylediler, gerçektende 42 Mbit download, 30 Mbit upload hızı alıyordum, ama daha sonraları hız inanılmaz şekilde 5 Mbite kadar düştü, kayıt oluşturdum, sorun yok dediler, 2-3 ay düzelir diye umut ettim, düzelmedi, daha sonra sabit fiber geldi, herhangi bir cayma bedeli ödemeden, mağdur olduğumu belirtip iptal ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.