Seçimi kaybettiğimizi düşünüyorum

Kurunun yanında yaşta yanıyor kaderimiz buymuş yapacak bir şey yok katlanacağız.
 
Erdoğan'ın karşısına çıkacak başka dişli bir aday yoktu çünkü. Yavaş veya İmamoğlu çıksaydı Ankara veya İstanbul'u ellerinden giderdi. Doğru olanı yaptılar.
Onlar aday olsa seçim kazanılabilirdi kendileri AKP'den oy alırdı ama Kılıçdar yine her zaman olduğu gibi alamadı ve kaybetti. İsveç'te yaşamıyoruz.
 
İtiraz süresi bittiğinde ne olup ne bittiği tam olarak ortaya çıkacak.
 
Arkadaşlar ben Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşıyorum. Daha Konyaaltı ve Muratpaşa ilçesinde 2 milyon insan yaşıyor. Ve CHP oyları ortalaması %70 civarında. Siz hesaplarsınız. Daha bu olayın İzmir hali var.
 
Siz ne düşünüyorsunuz?
Muhalefetin adayları toplamda daha fazla oy almış o yüzden ben kaybedilen bir şey görmüyorum. 2018'de muhalefet toplam olarak kaybetmişti fakat burada kazanmış oldular.
 
Daha çok oy aldıkları meclis oylamasından belli. Hala mecliste Cumhur ittifakı çokta.

Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçimini kazansa dahi mecliste cumhur ittifakı önde olduğu için referandum ile erken seçime götürebilirler belki. KK kürt seçmen oyunu almak için milliyetçi seçmenin oyunu terk etti. Yaptığı doğrudur/yanlıştır bilemem ama olan bu. Oğan olmasa dün akşam Erdoğan çıkıp hedef 2053 derdi.
 
Allah ile Recep Tayyip Erdoğan'ı bir görenler gerçekten eve kitlenmezse kazanamaz.
 
İnce'nin dediği gibi bu iktidarın gitmesi için bu muhalefetin değişmesi lazım. Bu seçimle beraber daha iyi anlamış olmamız gerekli. İkinci turda ilan edildi az önce vatana millete hayırlı olsun. Söz milliyetçilerde biz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına almış bir iktidarız diyeni mi seçecekler yoksa herkese kucak açmış muhalefeti mi bekleyip görelim. :D
 

Geri
Yukarı