Sekiro çok mu kolay?

Daha fazla  
Merhaba, ben Sekiro adlı oyuna arkadaşımın tavsiyesi üzerine başlayacağım. Kendisi oyunun çok kolay olduğunu, kendisinin 10-15 dk civarında bitirdiğini söyledi. Hatta babaannesine bile speedrun yaptırdığını söyledi ancak ben kolay oyun sevmiyorum, oynamam için lego oyunları kadar zor olmalı bilmiyorum. Başlamakla başlamamak arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dalga geçer gibi bi haliniz var. Oyun zor ilk defa Souls türüne giriş yapacaksanız önden daha kolay oyunlar oynamanızı öneririm.

Oynadığım tüm oyunlarda zorluk listesinin başına koyarım.

İlk bölümü nasıl geçemiyorsunuz hocam eğitim zaten :D

Çiçekli bölümdeki bossa yenildikten sonra bir de diğer bölgedeki kapıdaki adama 2 3 kere yenildim, ardından quit attim :D

Merhaba, ben Sekiro adlı oyuna arkadaşımın tavsiyesi üzerine başlayacağım. Kendisi oyunun çok kolay olduğunu, kendisinin 10-15 dk civarında bitirdiğini söyledi. Hatta babaannesine bile speedrun yaptırdığını söyledi ancak ben kolay oyun sevmiyorum, oynamam için lego oyunları kadar zor olmalı bilmiyorum. Başlamakla başlamamak arasında kaldım.
Arkadaşın düpedüz yalan söylemiş. Sekiro yapılan en zor oyunlardan birisi. İlk defa oynayan birini bırak ustası bile 10-15 dakikada bitiremez, okadar kısa bir oyun değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı