- Makaleler
- 6
Daha fazla
Bende ALC 1220 mevcut. Anakart Fatal1ty B360 Gaming K4. Anakart Creative yazılımını destekliyor. Ancak ben kuramıyorum kursam da hiç çalışmıyor bunu siz nasıl yaptınız?Önceki anakartım MSI idi, Realtek 1151 ses çipli, Realtek driver ve Creative ses yazılımlı. Creative ses yazılımını kurmayınca Realtek driverı aktif oluyodu ve Creative ses yazılımını kurunca dağlar kadar fark ediyordu ses kalitesi.
Şu anda yeni anakartım da MSI, realetk driver ve Nahimic 3 kullanıyorum. İki anakartımda da iyi ses çipi, yazılımı ve kulaklıklar için yüksek ses beslemesi olmasına dikkat ettim. Harici ses kartı olarak Creative öneririm.
Öncelikle bu:
Sonra bu:Creative Sound Blaster Z PCIE Ses Kartı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Creative Sound Blaster Z PCIE Ses Kartı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ses DAC ürünleri filan boy ölçüşemez bu kartlar ile.Creative Sound Blaster Recon3D Fatality Pro Ses Kartı Fiyatı
Creative Sound Blaster Recon3D Fatality Pro Ses Kartı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Sounblaster Z çok övülen beğenilen ses kartı ancak sanki bunlar bana eski gibi geliyor hala güncellenmedi mi? Yani bayadır piyasada olan bir ses kartı.