Servise gönderilen monitör kargodayken çizilmiş

realpinkman

Kilopat
Merhaba, nokta hatasız, jelatinlerinin bir kısmı hala üzerinde duran monitörüm, linkte göreceğiniz sebepten dolayı garantiye göndermek durumunda kaldım. İtopya bana aldığınız şekilde kargolayın bize dedi. Fakat ben alımımın üzerinden 1 yıl geçmiş monitörümün kutusundan nasıl çıktığını, hangi parçaların nerede olduğunu bilmiyordum. Kullan at olarak yapılmış naylon poşette birkaç parça vardı fakat hangileri olduğunu bile hatırlamıyorum haliyle naylon poşetimde yoktu. 1 saat uğraş sonucu orijinal kutuya 2 tarafı straforla çevrili (kutusunda geldiğini düşündüğüm şekilde kendi straforlarıyla) monitörü kutuladım. Kargo bayisine gittiğimde monitörün başına bir şey gelebileceğini sigortasının olmadığını söylediler. Bende bunun karşılığında monitörü keyfimden kargolamadığımı ve bu konunun beni pek ilgilendirmediğini söyledim. Şimdi İtopya'yı aradığımda yanlış paketlemişsin dediler ve monitörde derin çizikler oluştuğunu söylediler. Bu şekilde servise göndereceklerini söylediler. Muhtemelen servis bana bir sürü para ödetecek. Bu tamamen benim suçum mu arkadaşlar? Bu konuda hiçbir hakkım yok mu? Baştan sağlam monitör gelseydi kargolamak zorunda kalmayacaktım ve böyle bir şey problem de yaşamayacaktım. Paketlemek sürekli bu işlerle uğraşanlar için kolay olabilir ama ben bir sürü parçayla gelmiş straforlar arasından çıkan naylonlarda parçaları olan monitörün nasıl kutusundan çıktığını aklımda nasıl tutabilirim? Gerçekten paketlemesi çok zordu straforda kocaman parçaları için detaylar çok azdı. Burada tüm hata benim mi gerçekten?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bayi yakındaysa keşke sen götürseydin. Kargo sana zaten zarar görebileceğini söylemiş. İtopya'nın ise bu durum ile alakası yok. Adamlar sonuca bakar, ekran çizikse çiziktir. Öyle ya da böyle gönderir garantiye.

Eğer bayi yakındaysa keşke sen götürseydin. Kargo sana zaten zarar görebileceğini söylemiş. İtopya'nın ise bu durum ile alakası yok. Adamlar sonuca bakar, ekran çizikse çiziktir. Öyle ya da böyle gönderir garantiye.
Başka ildeyim dostum yoksa kendim götürürdüm.
Nasıl paketlemen gerektiği vs. geldiği şekilde paketleyip göderseydin çizilmezdi.
Geldiği şekli mi ezberleyecektim?

@realpinkman yukarda yazdım geldiği gibi gödermen lazımdı. İster ezberle ister başkasına paketlet adamlar nasıl geldiğine bakar.
Geldiği gibi göndermek diye bir şey yok, ben nasıl geldiğini bilmek veya başkasına paketletmek zorunda değilim. Düzgün paketlemek diye bir şey var. Ben bunu keyfine göndermedim öyle olsa sigorta yaptırırdım, hatalı ürünü kargoluyorum ve başına bir şey geliyor bana ne?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı