Sevdiğim kişiye nasıl bir sürpriz yapabilirim?

Ozan-Tufan

Kilopat
Katılım
28 Ekim 2013
Mesajlar
1.256
Makaleler
12
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, sevdiğim ve benim için çok önemli olan birisine sürpriz yapmak istiyorum. Doğum günü için ne gibi bir öneri verebilirsiniz?
 
Bugüne kadar olan bütün yazışmaları, fotoğrafları, eğer varsa sesli görüşme kaydınız onları bir araya toparlayıp hiç beklemediği bir anda ona vermek olabilir.;)
 
Ben olsam dışarı çıkarır, gezdirir, eğlendirir, yedirir, içiririm. Kısacası unutamayacağı bir gün yaşatırım. Hatta sinemaya gidebilirsiniz, onun yapmak isteyip yapamadığı veya yapmaya meyilli olduğu şeyleri yapın, yaptırın.
 
Arkadaşlar, harikasınız gerçekten. Çok güzel öneriler alıyorum, eğer sizler olmasaydınız aklıma hiçbir şey gelmeyecekti. İyi ki varsınız, hoş tavsiyesi olanlar hemen yazsın lütfen ;).
 
Ben olsam kişinin sevgiliniz olmadığını hesaba katarak, rengarenk kartonlardan origami çiçekler yapardım. Bir mağazadan güzel bir kutu alır çiçekleri düzgün ve dolu dolu koyardım. Çiçek yapmak çok kolaydır. Youtube'dan izleyerek yapabilirsiniz.
Hatta yaprak da yapıp aralara sıkıştırabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı