Sevdiğim kıza yarın itiraf edeceğim taktik verir misiniz ?

Heyecan çok önemli değil. Bugün bende tiyatro sahnesine çıktım. Çıktığım da elim ayağım titriyordu. Yapacağımı yaparken sakinleştim. (Heyecandan ağıran karnımı pas geçiyorum.) Yani söylemeye başladığın an iş kolaylaşacaktır.
 
"Senden hoşlanıyorum sanırım" demen daha doğru. Konuşurken sakin konuş ne gül ne fazla ciddi ol. Çok normal sıradan bir şeyi söylüyormuş gibi söyle.
 
Ne diyeceksen hemen söyle. İçinde kalmasın. Sonra başkası söyler. Sevdiğin kızın dert ortağı olursun. Sana çıktığını anlatıp durur. Başını taşlara vurursun.
 
Sanırım şöyle: Öncelikle oldukça sakin bir yer seçmelisin. Sohbette günlük yaşantı'dan ( Okul, Ev, Aile) başlamalısın.
Sohbet kuyulaşacaktır :mutlu: işte tam o sırada gönül meselelerini patlatacaksın. olacaktı...(y)

Edit: Gönül sohbetinde kız sevdiği kişiyi itiraf edecektir! Ama o kişinin sen değil de başkası olursa diye tedbirli git. Önerim Ferdi Tayfur.:D
 
Son düzenleme:
Ne söyleyeceksen söyle. İnce eleyip sık dokuma. O an aklına ne gelirse söyle ve plan yapma. Kadınlar erkeklere göre karmaşık bir yapıya sahiptir ancak basit hareketler hoşlarına gider.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı