Sevdiğim kızı nasıl unutabilirim?

Sonra nasıl toparladın? Baya sert tepki vermiş çünkü.

Sabaha kadar ağladım. İlk birkaç gün nasıl yaptın lan bunu bana falan dedim. Kıza ne derse yapıyordum vs. Sonradan aman boş ver zaten bunu diyebiliyorsa asla beni haketmemiştir diyerekten hayatıma devam ettim :D

Sabaha kadar ağladım. İlk birkaç gün nasıl yaptın lan bunu bana falan dedim. Kıza ne derse yapıyordum vs. sonradan aman boş ver zaten bunu diyebiliyorsa asla beni hak etmemiştir diyerekten hayatıma devam ettim :D.

Bak bu da normal değil. Sen ona ciddi bir saldırgan tavır sergilemediysen neden kin kusma ihtiyacı duysun ki? Psikolojisi bozuk bir kızdan kurtulmuşsun, iyi olmuş.

Bana da olacak olan bu, not alayım da şimdiden.

Neden olsun ki? Tek ama tek bir tavsiyem var. Başkaları için asla ama asla değişme. Geri toparlanamazsın. Bu kadar net. Hele arkadaşların seni artık tanıyamıyorum derse o işte kırılma noktası oluyor.

3 Yıl oldu hatırlamıyorum artık :)
Sosyal medyada görüyorum arada anılarım aklıma geliyor. Sonrasında telefonu kapatıp başka şeylerle ilgilenmeye başlıyordum. Bir süre böyle geçtikten sonra unutmaya başladım.

Bak bu da normal değil. Sen ona ciddi bir saldırgan tavır sergilemediysen neden kin kusma ihtiyacı duysun ki? Psikolojisi bozuk bir kızdan kurtulmuşsun, iyi olmuş.

Normal kız var mı diyeceğim ama feministler basacak. İşin şakası :D Yani olay tam olarak öyle değil yani kız kendini kraliçe olarak görüyordu. Mutluyum şu anda. Önemli olan da bu zaten. Şu anda beni düşünen bir insan var. Deneyim oldu bana. Herkesle olmuyormuş. Deneyimlerin insanı yaşatan şey olduğunu öğrendim. Kendimi geliştirme imkanım oldu. Ama ilk günlerde suçu hep kendimde aradım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı